Mell, váll edzés után másnap hátamba is van kicsit izomláz, de aznap pihenek akkor következő nap már mehet a hátedzés?
Esélytelen, hogy mellnél besegít a hát. Mintha bicepsznél besegítene a tricepsz. Ellentétes a működésük. Legfeljebb áthúzásnál tud bekapcsolódni, ha helytelenül hajtod végre.
Ha nagyon kezdő vagy, akkor talán lehetséges. Valakinek a futástól is izomláza van mindenhol, aki semmit nem szokott mozogni.
"Az hogy csinálod? Semmit nem kéne akkor dolgozzon a hát."
Még jó hogy mellezés közben a hát stabilizál, de mindegy.
Mindegy,akkor egy pihenőnap után mehet a hát?
Fölül szokott a lapockámnál izomláz lenni,valamikor 2 nap múlva is érzem.
Csak mert másnap kicsit érzed és lehet, hogy harmadnap is érzel valamit, én simán nyomnám a hátedzést, de igazából neked kéne tudnod eldönteni, hogy regenerálódtál-e. Én kezdő vagyok, teljes testes edzésekkel és igencsak sokat tanulok magamról közben :) S ott a tapasztalat is, hogy fejlődsz-e azzal, amit csinálsz, azt is látod, hogy bírod-e ilyenkor ugyanúgy...
Amikor csak cikkeket olvastam, én se tudtam, hogy fogok rájönni, mi kell, de a gyakorlat többet segít, mint gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!