Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen mértékben lehet edzeni...

Milyen mértékben lehet edzeni másnap, ha nem volt izomláz?

Figyelt kérdés
Karra edzettem és másnap nem éreztem izomlázat, akkor lehet ugyanúgy karra edzeni(köv. nap)?

2014. szept. 27. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha normálisan leedzetted a karod, több gyakorlattal, akkor nem kellene. Ha teljes testedzés volt, akkor lehet. Az izomláz nem feltétel ahhoz, hogy jól edzettél, van akinek sosincs, mégis jól edz.
2014. szept. 27. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehetne, de nem lehet tudni milyen keményen edzettél. Ha rendesen kifárasztottad a karod, akkor nem valószínű, hogy menni fog. Egyébként másra is eddz.
2014. szept. 27. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Mert az izomláz nem szükséges és nem is az edzés minőségét mutatja. A válasz, semmilyen mértékben nem. És ha ennyit edzel, orbitálisan nevetséges leszel.
2014. szept. 27. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
azt kifelejtettem, hogy ha karra edzel ennyit
2014. szept. 27. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne eddz másnap ugyanarra, hiába nincs izomláz, akkor is kell regenerálódnia!
2014. szept. 27. 16:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm!
2014. szept. 27. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!