Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan számoljam ki hogy...

Hogyan számoljam ki hogy miből mennyit egyek?

Figyelt kérdés

van rajtam felesleg szálkásítani/fogyni szeretnék viszont izomból nem szeretnék fogyni vagy csak keveset. Hogyan számoljam ki hogy miből mennyit egyek?

esetleg tudtok valami hasznos étrendet írni/linkelni ami viszonylag nemkerül annyira sok pénzbe?

súlyzós edzést végeznék + futás vagy valamilyen kardio.

20 éves fiú vagyok, 78 kg

2016. márc. 10. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Tisztelt kerdezo.

Javaslom a 'Sarga kapszula' cimu konyv elolvasasat. Rengeteg hasznos informaciot meg lehet onnan tudni, es nem hosszu a konyv.

Mindenesetre Megprobalom nagy vonalakban leirni a lenyeget.

Minden nap vigyen be kb 150-160g feherjet, ezaltal izmot nem fog vesziteni (vagy max nagyon keveset).

Legyen sok aerob es kardio mozgas, es vegezze szabalyosan a gyakorlatokat a teremben.

2016. márc. 10. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy pici legyen a kalória deficit. Úgy lődd be a ch-t, hogy heti kb fél kg fogyás legyen így könnyebb elkerülni a nagyobb izomvesztést. ehhez kell némi tapasztalat és kísérletezgetés, előre nem lehet megmondani a mennyiséget. elindulsz kb 200g-ról aztán úgy állítgatod, hogy teljesüljenek a fentiek. Valamennyit mindenképp fogsz izomból is veszíteni. A fehérje legyen 2xtskg a ch 0,5-1gxtskg helyzettől függően.
2016. márc. 10. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:
a 0.5-1g a zsírra vonatkozott az lemarad. bocs:)
2016. márc. 10. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
vagyis véletlen ch-t írtam zsír helyett a végén. hiába késő van már és ezeket a rohadt hozzászólásokat sajnos nem lehet utólag javítani. na megszűntem
2016. márc. 10. 23:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. márc. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!