Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kockahashoz milyen diéta kell?

A kockahashoz milyen diéta kell?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hosszú idő ezt az egészet végig csinálni és nem egyik napról a másikra lesz eredménye de eldöntöttem hogy jobban szeretnék kinézni. Szeretnék kockahasat és már 3 hete diétázom és lefiogytam 80 kilóról 76 kilóra e mellett persze minden nap edzek hasra. Azt szeretném megtudni hogy kell-e még fogynom vagy ha igen akkor mennyit és hogy amit csinálok diéta, edzés az megfogja-e hozni a gyümölcsét?

Testsúlyom: 76 Kiló

Magasságom:188 Cm

2016. márc. 9. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kockahas diéta kell.

Viccen kívűl:

Először hasizmot kell építeni, ehhez kalória plusszos étrend kell, majd eltűntetni róla a zsírt szálkásító étrenddel. A végeredmény így lesz jó. Lehet úgyis csinálni, hogy egyből diétázol, de akkor max éhségkockáid lesznek, ami nem mutat jól. Egyébként a has nagyrészt a genetikától függ, van, aki hiába edz rá rengeteget, nem lesznek olyan telt és szeparált, mint egy másiknak. De ne csak hasra edzzél. Attól az életben nem fog senki jól kinézni, ha csak hasra edz.

Olvasd el a Sárga Kapszula című ingyenes e-book-ot, abban benne vannak az alapok.

2016. márc. 9. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
szálkásító.
2016. márc. 9. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszönöm szépen, sokat segítettél:)
2016. márc. 12. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2016. márc. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!