Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nemsokára 15 évesen, mennyit...

Nemsokára 15 évesen, mennyit dobna a kiszámolt étrend?

Figyelt kérdés

Sziasztok áprilisban leszek 15 éves, már régóta edzek (box, saját testsúlyos edzés) és most egy hónapja kezdtem konditerembe járni, étrendet nem csináltam csak próbálok sokat enni (tojás, rizs, hal, csirke, túró, zab, fehérje, zöldségek). Az lenne a kérdésem hogy mennyivel fejlődnék jobban ha kiszámolnám grammra az étrendem?

183 centi és 76 kiló vagyok (februári hónap alatt 3 kiló jött rám nagyjából izomból) ha valakinek kellene/érdekelne képet tudok privátban küldnei

2016. márc. 1. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem bizonyítható se az hogy sokat dobna se az ellenkezője. Viszont van olyan hogy józan ész.

Szerintem felesleges kiszámolni. Nem űrhajót indítasz a Marsra. Dicséret hogy sportolsz, hogy jó kajákat eszel. Egyél amennyi jól esik.

Azt hogy mennyit nőhetsz leginkább a hormonok szablyák meg. A lehetőségeidet inkább csak elrontani tudod, felfelé a határ nem csillagos ég. Hiába csinálod jobban sőt még annál is jobban a korlátot (értsd maximumot) csak kicsit jobban megközelíted. Mennyivel vagy előbbre ha számolgatod? Havi 70 gramm?

2016. márc. 3. 04:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Számolgatni tényleg nem minden étkezés előtt fogok csak elkezdem rendszerezni hogy a nap megadott időpontjaiban egyek és elegendő mennyiséget

2016. márc. 3. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!