Nemsokára 15 évesen, mennyit dobna a kiszámolt étrend?
Figyelt kérdés
Sziasztok áprilisban leszek 15 éves, már régóta edzek (box, saját testsúlyos edzés) és most egy hónapja kezdtem konditerembe járni, étrendet nem csináltam csak próbálok sokat enni (tojás, rizs, hal, csirke, túró, zab, fehérje, zöldségek). Az lenne a kérdésem hogy mennyivel fejlődnék jobban ha kiszámolnám grammra az étrendem?
183 centi és 76 kiló vagyok (februári hónap alatt 3 kiló jött rám nagyjából izomból) ha valakinek kellene/érdekelne képet tudok privátban küldnei
2016. márc. 1. 22:03
1/12 anonim válasza:
Az etrend mindig sokat dob mindegy hany eves vagy
2/12 A kérdező kommentje:
Csak tudod most is próbálok tömegnövelés mintája alapján sokat enni csak nem mérem ki
2016. márc. 1. 22:13
3/12 anonim válasza:
A "nem mérem ki" általában azt jelenti, hogy köze nincs a kiszámolt étrendhez, mert nem tudod saccolni sem.
Én sem dobok mindent a mérlegre, de tudom szemre kb mi mennyi.
Februárban biztos nem nagyjából 3 kg izom jött rád. Nagyjából zsír, víz.
5/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Tudom hogy nem zsír jött mivel izomban látszik a növekedés zsírban nem.
2016. márc. 1. 22:26
6/12 anonim válasza:
Az hogy mennyit, senki nem tudja előre, de érezhető lenne a különbség.
8/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk a heck és pulykamellfilé helyett hétköznaponként valószínűleg csirke lenne
2016. márc. 2. 18:11
9/12 anonim válasza:
Ez szerintem tul sok,es ennyit szerintem meg sem tudnal enni.
10/12 A kérdező kommentje:
ja igen ez 80 kg ra van szabva úgyhogy ennél kicsivel kevesebb kell
2016. márc. 2. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!