Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ma a kondiba valotegyek...

Ma a kondiba valotegyek sérüléstegyek?

Figyelt kérdés

Ma a kondiba a lábnapomon, a gyakorlatnal azaz a labtolon voltam mikor befejeztem, rám esett(rosszul akasztottam be vszinu) ami 15kg volt a terdem nagyon fáj be is dagadt:(

Mennyi ido mig elmul, menjek orvoshoz? Vagy csak jegeljem itthon? :((

2016. febr. 29. 20:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Kérdés, mennyire fáj. Ha törhetett, azonnal doki! Ha rá tudsz állni, és esélyes, hogy csak zúzodott, akkor borogasd, és reggel látod, mi a helyzet.
2016. febr. 29. 21:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Hálistennek rátudok állni, okés , köszi a válaszodat! : )
2016. febr. 29. 21:11
 3/20 A kérdező kommentje:
Illetve nagyon fáj, lépcsőn éppenhogy tudok menni fajdalmasan :(
2016. febr. 29. 21:13
 4/20 anonim ***** válasza:

Ha bizonytalan vagy a sérülés mértékét illetően, akkor doki! Inkább menj feleslegesen, minthogy később gond legyen belőle...

Még jó, hogy csak ennyi volt rajta... Ha belegondolok, nálam 80 kg... Pont ma agyaltam rajta, mi lenne, ha ez megindulna... :/

2016. febr. 29. 21:16
 5/20 anonim ***** válasza:
Akaszd vissza maskor normalisan es orulj hogy bebi sulyokkal edzel
2016. febr. 29. 21:23
 6/20 A kérdező kommentje:

Na ne mondd ...

Lánykent elég most ez, tobb ismetlesszamban :pp

2016. febr. 29. 21:40
 7/20 anonim ***** válasza:
#6: Pedig igaza van... Kezdő nő vagyok, kb. két hónapja edzek, alapizomzattal, mondhatni teljesen nulláról, eltunyulva kezdtem. És 80 kg-t pakolok rá. ;)
2016. febr. 29. 21:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha reggelre nem javul (vagy romlik) orvos.
2016. febr. 29. 21:44
 9/20 anonim ***** válasza:

15 kg lábtolón az kisebb terhelés, mintha súly nélkül guggolnál. Kb. semmi értelme. Most kivételesen jól jött, hogy csak ennyi volt rajta, különben komolyabban megsérülhettél volna. Figyelj oda, az edzés nem vicc, könnyen lehetett volna komolyabb bajod is.

Ha javasolhatom, az írásodra is figyelj oda, mert már a kérdésed sem lehet értelmezni.

2016. febr. 29. 21:51
 10/20 A kérdező kommentje:

Bocsi a helyesírásért csak a telóm szarakodik..

Hát igen csinálnám többel is ha tudnám csak pl80 kg nincs noifittnesben, es valoban tobb ertelme lenne de így is van ertelme ha erzem hogy faj akkor ugyanugy van ertelme

2016. febr. 29. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!