Ma a kondiba valotegyek sérüléstegyek?
Ma a kondiba a lábnapomon, a gyakorlatnal azaz a labtolon voltam mikor befejeztem, rám esett(rosszul akasztottam be vszinu) ami 15kg volt a terdem nagyon fáj be is dagadt:(
Mennyi ido mig elmul, menjek orvoshoz? Vagy csak jegeljem itthon? :((
Ha bizonytalan vagy a sérülés mértékét illetően, akkor doki! Inkább menj feleslegesen, minthogy később gond legyen belőle...
Még jó, hogy csak ennyi volt rajta... Ha belegondolok, nálam 80 kg... Pont ma agyaltam rajta, mi lenne, ha ez megindulna... :/
Na ne mondd ...
Lánykent elég most ez, tobb ismetlesszamban :pp
15 kg lábtolón az kisebb terhelés, mintha súly nélkül guggolnál. Kb. semmi értelme. Most kivételesen jól jött, hogy csak ennyi volt rajta, különben komolyabban megsérülhettél volna. Figyelj oda, az edzés nem vicc, könnyen lehetett volna komolyabb bajod is.
Ha javasolhatom, az írásodra is figyelj oda, mert már a kérdésed sem lehet értelmezni.
Bocsi a helyesírásért csak a telóm szarakodik..
Hát igen csinálnám többel is ha tudnám csak pl80 kg nincs noifittnesben, es valoban tobb ertelme lenne de így is van ertelme ha erzem hogy faj akkor ugyanugy van ertelme
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!