Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5g kreatint naponta hány...

5g kreatint naponta hány hónapig lehet szedni?

Figyelt kérdés

Egy tömegnövelőbe van 5g kreatin, annyit vennék be egy nap. Hány hónapig vehetem?

70 kg vagyok.

2016. febr. 29. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ameddig akarod, bajod nem lesz tőle. Azért ajánlott 2-3 hónapig szedni, mert megszokja a szervezet, ha folyamatosan szeded, nem tud újat mutatni. Még ha csinálsz egy 10 hetes kúrát, pihensz 2-3 hónapot, majd egy újabb 10 hetes kúra megint "dob". Ha folyamatosan szedned a föntebb említett 30-35 hétben, ott leszel mint az első kúra végén.

Én a helyedben betöltenék ahogy kell és 3 hónapig szedném azt a tömegnövelőt.

2016. febr. 29. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, az mehet folyamatosan, de értelme nem lesz.
2016. febr. 29. 14:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Örülok, ez igy pont jó, mert nem a kreatin miatt veszem a tömegnövelőt, csak az is van benne, és szeretném sokáig venni.
2016. febr. 29. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Még mellé a HMB is sokat dob. Ezeket használtam már és bevált. Viszont van amiről még csak most hallottam "csodákat". Az a Béta Alanin.

Idézem:

"..még ajánlani tudom amit az állóképességi sportolók csodaszerének neveznek az a Béta Alanin. Erről sokak úgy nyilatkoznak, hogy "döbbenet", "hihetetlen", stb."

Szóval majd ezt is kipróbálom.

2016. márc. 1. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Közben vissza találtam ide. Az előző vagyok.

A BétaAlanint kipróbáltam még akkor de valami rettentő kellmetlen hatása volt. Nem hogy segített volna de éppen az ellenkező volt a hatása mint amit mondtak róla, hogy várható.

Fáradtan fájt tőle minden tagom, mint akinek izomláza van, még terhelés nélkül is. Olyan fájdalmassá váltak az izmaim és olyan érzésem volt a terhelés közben mint ha elrontottam volna a gyomrom és hasmenést okozott a végén nálam a bétaAlanin.

Viszont kipróbáltam mást ami nagyon bevált. Az a Citrulin Malát. Ennek a hatása hozzá adódott a kreatin és a HMB hatásához és még jobb így a hatása együtt.

Ami még nagyon fontos. Ezt kipróbáltam és meg tudom erősíteni. A kreatin szedésénél ki kell hagyni kb két hónap szedés után legalább egy hónapot vagy többet, hogy megint legyen jó hatása. Már korábban szedtem egy ideje és nem éreztem már a hatását.

Kihagytam egy hónapra és amikor elkezdtem, pár nap múlva elindultam kerékpárral olyan emelkedőn, ahol korábban mindig le kellett szállnom feltolni a montit, de most folyamatosan lassan tekerve végig fel tudtam menni. Sőt ahol máskor már tolva is fáradtam, most tekerve jóval könnyebben ment, mint ha kivasalták volna az emelkedőt. Most olyan lankás dombocskának tűnt, amikor korábban jól megszívatott tolva is. Nem fáradt el olyan könnyen a testem. Jók ezek a szerek.

A Kreatin monohidrát, a HMB a Citrulinmalát és L-karnitin +koffein a vége előtt. út elején és közben vettem még be BCAA-t ami a fehérjét építő aminosavakat pótolja emésztés nélküli azonnal feszívódó aminosav komlex (3 amino..) formában.

2016. dec. 20. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
...még szőlőcukor volt nálam amiből ettem néha és müzliszelettel is pótoltam a szénhidrátot.
2016. dec. 20. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!