Eléggé sovány,193 centihez csupán 69 kg vagyok. Szeretnék magamra szedni pár kilót, elkezdtem futni, valamint naponta fél-egy órát kondizom. Szeretnék valamilyen tömegnővelőt (kreatint? ) szedni. Melyik lenne a legjobb fajta kezdéshez?
Figyelt kérdés
Továbbá nem szeretném én örökre használni, tehát ha használom a kívánt eredmény eléréséig utána nem fogok "összeesni" újra? Inkább csak tisztán kéne sportolnom? A célom az hogy normális testsúlyba kerüljek és izmosnak látszódjak2011. aug. 23. 18:54
1/11 dirtboy válasza:
olvass mert nem vagy képben, [link]
2/11 anonim válasza:
Mi az hogy izmosnak látszódni? Akkor fogsz annak látszani, ha az vagy... Olvassál még mielőtt belevágsz.
3/11 Offthewall válasza:
Ne napi fél órát kondizz, 1-másfelet, heti 2-5x, izomcsoportokra lebontva, ugye attól függően, hogy hány felé bontod.
4/11 Takumi válasza:
Na akkor kezdjük az elején. A kreatin nem tömegnövelő, valamennyit hoz de nem úgy ahogy te azt elképzeled. Kezdésnek vegyél valamilyen tömegnövelőt jumbo/jumbo prof(vagy amire pénzed van), tedd rendbe az étkezésed. Futást mellőzd. Kezdj el normálisan edzeni fél óra SEMMI. A tömegelés végén lesz egy adott súlyod, izomzatod, és ekkor rámehetsz a formálásra. Persze ehez kitartás kell és türelem. Leereszteni meg ha jól csinálod nem fogsz.
5/11 anonim válasza:
Hát igen...ide már mindenképp kell tömegnövelő,ez már a tényleg a nagyon sovány kategória.
A recept ugye a súlyzós edzés(és semmi kardió!!!)+ precíz tömegnövelő étrend.
Ezeket ki nem fejtem,utána tudsz olvasni,annyit már tudsz,minek kéne utána nézni.
És a napi fél óra kondi az tényleg semmi....ahogy írták,neked 1,5 óra az ideális.Heti 3-4-szer nyugodtan mehetsz...és remélem,rendesen,teremben edzel,súlyokkal,gépekkel,mert sokszor akarnak itt gyk-n az okosok saját súllyal tömeget növelni.
Na sok sikert,kitartást az edzéshez:)
6/11 anonim válasza:
"És a napi fél óra kondi az tényleg semmi....ahogy írták,neked 1,5 óra az ideális."
Lehet fél óra alatt többet, keményebben letolok, mint te 1,5 óra alatt. Hülyeségeket nem kéne kijelenteni.
7/11 Takumi válasza:
És azt hogyan csinálod? Szuperszett vagy mi?
8/11 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy csinálom. Csak olyan, hogy ideális edzés idő 1,5 óra nincsen. És fél óra alatt is lehet keményet edzeni, az sem semmi.
9/11 anonim válasza:
Hát pedig neki szerintem igenis kell az 1-1,5 óra.Nem profi,mint te,ő szerintem nem tud fél órában teljes értékű edzést végezni.Ha te tudsz...ügyes vagy,én általában azért 1 órát legalább edzem(bár te is írtad,hogy nem fél órában csinálod),attól függ,mennyi időm van.Mondjuk ha csak fél órám van rá valami miatt,akkor is lemegyek,legalább valamit megcsináljak a napi adagból.De nekem annyi idő nem elég,és neki,kezdő létére egyáltalán nem.
10/11 anonim válasza:
Nem érted. Arra próbáltam rávilágítani, hogy nincs ideális edzés időtartam. Most már te is 1-1,5et írsz, ami elég nagy különbség ;) a 1,5 óra nem ideális, hanem maximum inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!