A legjobb barátnőm kb.1,5 éve asztmás, ki lehet ebből gyógyulni? Ha igen, hogyan? (Kapott egy lila műanyag valamit, amibe por van, és abból naponta reggel-este szipuznia kell, de sztem ez semmit sem ér, nem veszek észre változást! )
A válasz nem,de az életminőségén lehet javítani.
Én 4 éves koromtól vagy asztmás,mellé allergia is társult.Azt mondták kinövöm,érdekes,mert 21 évesen én még mindig érzem.
Az a lila valami,nem seretide discus véletlenül?Jó kis szteroid:)Engem is ezzel tömtek mindig,végülis máshog nem megy.
Én tudok egy jó módszert,úgy hívják AREC sóterápia.EZ egy száraz sóterápia,ami a légzésfunkciót megnöveli,a tüneteket elmulasztja és még nagyon sok jótékony hatása van.Én óbudára jártam,az ottani ilyen sószobát vezetó hölgynek 30%os volt a tüdő ill. légzésfunkciója,amikor ezt a 20 kórás kezelést megcsinálta 98 %ot újt.Én 1 hónapja fújtam 106%ot.Sokat segít,nem fog fulladni tőle 8-9 hónapig,vagy ha mgis nem lesz olyan drasztikus mint eddig.Érdemes kipróbálni,bár nem olcsó...olyan 30ezer körül van egy 20 alkalmas kúra de azt végig kell csinálni.Mellesleg megjegyzem,nekem terheléses asztmám van és a 10 emeletre gyalog simán felmegyek azóta.
A sportkórházban van még ilyen kezelés,ezen kívül miskolcon tudom,de biztos van még máshol is,csak nemtudom hol laksz így nemtudom megmondani.Mellesleg ezen kívül még ott a buteyko légzés,neten keress rá,onnan is megtudod tanulni...illetve bnőd:)
Érdemes megpróbálni ezeket,ezek nem kuruzslós módszerek,tényleg hasznosak.Amit ne próbáljon meg,az a barlang kóra,mert sz@rt sem ér és még rosszabbul lesz.Én 2 hetes ilyen kórán voltam 13 évesen,hát betegebb voltam mint amikor elmentemXD
Köszi szépen a válaszokat!
Az a lila izé az az amit írtál! :) Az a neve! Köszi szépen a javaslatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!