Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs microskópos vizsgála...

Ovulációs microskópos vizsgálathoz, nyál vagy hüvelyváladék a legjobb? A termékeny időszakban naponta vagy csak kétnaponta legyünk együtt?

Figyelt kérdés
Tegnap siekrült mikroszkópot beszereznem és nem tudom hogy a termékeny 6-8 napból melyikben lehetek!A hőm ma emelkedett 36.4 volt 5 napig ma reggel 36.8.Tegnap este együtt voltunk így a hüvelyemben még maradhatott "más is",ami miatt a microszkópos eredmény nem lehet 100%-os
2010. ápr. 6. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a termékeny napjaimon minden nap reggel felkelés utáni első nyálból végeztem a tesztet,mindíg szépen mutatta a páfrányokat.Betartottam a szabályokat,első nyál,kicsit többet tettem a lencsére,megvártam,míg valóban megszárad,és éles asztali lámpa fényénél néztem meg az eredményt.Engem nem csapott be.

A méhszájváladék engem taszított,én inkább orvosra hagyom a nyúlkálást:)Nyálból is ugyan olyan szépen mutatja az eredményt.

14+3 hetes kismami.

2010. ápr. 6. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is a nyál vált be. a méhszájig amúgy is nehézkes időnként elérni,hogy cervixet szerezhessünk. csak ne egyél előtte.
2010. ápr. 7. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves második.

Bocsi,hogy kijavítalak,de nem cervixet szoktunk szerezni,hanem ennek váladékát:)

A cervix ugyanis latinul méhszáj.

2010. ápr. 7. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
valóban,köszönöm a helyesbítést. természetesen cervixváladékról van szó.
2010. ápr. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!