Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mért nem érzem a hátam?

Mért nem érzem a hátam?

Figyelt kérdés

Csigás lehúzásnál sosem éreztem még a hátam edzés közben. Tudni kell, hogy nagyon gyenge a hátam, a tartásom sem a legjobb ez miatt, de gyakorlat közben állítólag jó. 2 hónapja edzek, de minden hátedzésem arra megy el, hogy próbálgatom hátha...

Ennyire nincs még az agy-izom kapcsolat?

15-20 kilóig ragyogóan érzem, azokkal akár megy 20-30 tökéletes ismétlés is, de 25-30 kilónál már (amiből csak 10-12 menne) érzem, hogy karból tépem, és képtelen vagyok összefeszíteni a lapockám.

Mit kellene tennem, hogy előrébb lépjek?

Az evezésekkel nincsen gond, talán mert azt otthon már gyakoroltam kézi súlyzóval.

2016. febr. 28. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd belejossz,talan egy gurtni segitene.
2016. febr. 28. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Evezel akkor lehuzni en se tudok 2 ev utan viszont huzodzkodni igen
2016. febr. 28. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

az evezéssel kicsinálod a hátad, abszolút nem izolációs gyakorlat kezdőknek.

Gyenge a rotátorköpenyed.

9:47-nél mutat pár gyakorlatot, azt csináld keresztcsigán.

https://www.youtube.com/watch?v=IKc6hwPvsHg

2 hónap alatt csak ezzel felszedsz 4kg-ot.

2016. febr. 28. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
ja, és húzódzkodás kell nem lehúzás, meg húzódzkodj úgy is, hogy a vascsövet a fejed tetejével érinted.
2016. febr. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!