Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is rosszul viselitek a...

Ti is rosszul viselitek a tömegelést?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít, hogy elfedi a zsír az izmaimat.
2016. febr. 25. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Gabszar az a fej is jó:DD
2016. febr. 25. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:

#10: Lánynál azért más egy kis zsír...

Én még sosem tömegeltem, mert hájas kezdő vagyok. Én a szálkásítást viselem nehezen, nem is akar menni, bár mintha egy minimális deficitet összehoznék átlagban, egészen hősnek tekintem magam érte, ez nálam nagy szó.

Tömegelésről ábrándozom, ahol talán jobban fogok fejlődni (OK, a bébisúlyaimmal nyilván alig történik valami most, pláne pici deficitben) s majdnem annyit ehetek, amennyit akarok... De ha jó az étrendem és az, akkor lehet, hogy a majdnem is kimarad. Főleg, hogy átkozottul nehezen zsírosodom múltbeli tapasztalataim alapján, node most majd szálkásabb leszek, mint valaha, ami azért számíthat, hiába eszem jobban és kevesebbet.

Nem tudom, mennyire hamar lehet/érdemes kezdeni szálkásítani tömegelés után, de ha valakinek túl hamar jön a zsír, az nem tudja hamarabb kezdeni vagy étrendet változtatni, hogy ne ez legyen? Elég fura lehet folyton hol ezzel, hol azzal bajlódni s csak néha élvezni a viszonylag jó formát, ami persze sosem elég...

Én még szerencsére lélekben sem tartok itt, élvezem, hogy végre edzek s hétről hétre növelem is a súlyocskáimat :D Van olyan, hogy testépítő honeymoon? Biztos van :)

2016. febr. 25. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Ugyan így èreztem èvekig mint a kèrdező, soha nem mentem 80kg fölè (186cm) aztán rászántam magam egy komolyabb tömegelesre ès a 105 kg se zavart. Úgy látszik kinőttem a hiúságot. Ja ès nagyon èlveztem, hogy erős vagyok!
2016. febr. 25. 23:18
 14/19 *Glissade* ***** válasza:
Tömegelés? Az mi...??? :)
2016. febr. 25. 23:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Szálkásítás az mi?:)

Amikor elkezdtem edzeni kb 3 évig tömegeltem ès utána is csak verseny miatt szálkásítottam le. Jó mondjuk tömegelésnél volt 13 tzsm.:)

2016. febr. 26. 05:44
 16/19 A kérdező kommentje:
De te nem veted meg a kémiát se, ugye?
2016. febr. 26. 10:42
 17/19 *Glissade* ***** válasza:
Nem! Az egyik kedvenc tantárgyam volt. :D :D :D
2016. febr. 27. 23:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Úú de rühellem azt a tantárgyat. Legalábbis a tanárt az biztos.
2016. febr. 28. 00:12
 19/19 *Glissade* ***** válasza:
Edzeni én is jobban szeretek, mint kémiázni.
2016. febr. 28. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!