Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is rosszul viselitek a...

Ti is rosszul viselitek a tömegelést?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít, hogy elfedi a zsír az izmaimat.
2016. febr. 25. 19:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira bezsírosodni, de részben persze rosszabb a forma. Én úgy vagyok vele, vele jár, ez van.
2016. febr. 25. 19:52
 2/19 anonim ***** válasza:

Jól kell enni és nem lesz gáz :) [link]

Itt pl azt látod,hogy bal oldalon vagyok lassan 80kg november 25.-e van,a jobb oldalin vagyok 74 kg. :)

2016. febr. 25. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem tök jó a tömegelés,zaba zaba,kemény edzés,zaba zaba alvás..őszintén megmondva nem akarok szálkásítani majd,de egyszer muszáj lesz,amúgy mennyiről kezdted és mennyin vagy most?Bocsi a képminőségéért!
2016. febr. 25. 19:55
 4/19 A kérdező kommentje:

Az első szálkásításom után 70 voltam, most 82 vagyok és elég zsíros is (kb. 16% lehet a tzsm) (177 cm vagyok).

Te milyen magas vagy? Amúgy a két képed között volt szálkásítás is, vagy ilyen tisztán jött rád 6 kiló izom?

2016. febr. 25. 20:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Annak mondjuk sose értettem mi értelme, hogy az okosok 2-3 hónapig tömegnövelés címszóval jól bezsírosodnak mint az állat, aztan nagynehezen valamennyire lepucolják és jóesetbem ugyanúgy néznek ki mint az elején, vsgy még szarabbul. Aztán kezdik az egészet előröl. Én annak a híve vagyok, hogy inkább epíts baromi lassan tömeget, de azt jól kitapasztalva és minőségien akár 1-2 évig is aztán majd ráérsz diétázni. Szerintem naturálban, főleg, hogy mellete más dolgod is van (meló stb) ez egy sokkal értelmesebb út, de hát kinek mi.
2016. febr. 25. 20:21
 6/19 anonim ***** válasza:
Montypie-nek igaza van.
2016. febr. 25. 20:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Tényleg igaza van, én se 2 hónapja kezdtem tömegelni.
2016. febr. 25. 20:32
 8/19 anonim ***** válasza:

Tömegelés elején: [link]

Most:

[link]

Bár nekem elég sok CH kell néha hogyha pl szerelmi bánat van:d akkor csak tömöm(kiszámolva(nyilván)) a kaját semmi kedvem enni de egyébként nincs bajom vele:)

De nagyon régen elég hájas voltam akkor csak csipszet zabáltam mint kiss miklós a gép elött:/

2016. febr. 25. 20:53
 9/19 anonim ***** válasza:
Bence te ki vagy baszva. Grat! :)
2016. febr. 25. 21:14
 10/19 anonim ***** válasza:
en eskü elvezem, szerintem tok jo, pedig lany vagyok
2016. febr. 25. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!