Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táplálékkiegészítő...

Milyen táplálékkiegészítő lenne jó erre a célra?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen nem tudok rendesen enni.A villám zabálást pedig nem igazán bírja a gyomrom.Ezért van,hogy inkább nem is eszem semmit.Viszont 12 óra sok táplálék nélkül.Így arra gondoltam,hogy vennék valamiféle tápszert az étkezés helyetesítésére.Ezzel kapcsolatban volna néhány kérdésem:

Vízben oldva meddig áll el? Milyen árban vannak ezek?Amennyiben étkezem akkor 10 dkg szalámit (~25g fehérje)fogyasztok el három szelet kenyérrel.Ez kb. heti 1800-2000 Ft,ha minden munkanapon kajálok.Kijönne ennyiből a táplálékkiegészítő?

2016. febr. 25. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
fehérje+zabliszt, munkahelyen bekevered vizzel és megiszod
2016. febr. 25. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tápkieg, hanem szendvics: teljes kiörlésű kenyér + sült csirke/hal + saláta. Viheted magaddal és hamar be lehet termelni.
2016. febr. 25. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Léteznek étkezéshelyettesítők, de simán jó lehet, ha zablisztet bekeversz fehérjével. Ne keverd be előre vízzel, akkor nincs olyan probléma, hogy megromoljon.
2016. febr. 25. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Havi 7-8 eft-ból kijön napi 1,5 adag protein. De az kevés, szénhidrát is kéne.

Jobb alternatíva: napi 4 szendvics, negyed kiló teljes kiőrlésű kenyérből (150ft/nap). Szendvicsenként 2 tojás (250ft/nap). 2000 ft-ból normálisan kajáltál, bevittél 50-60g fehérjét, meg 150-200g szénhidrátot. Na akkor mi az olcsóbb, a hulladék felvágott, vagy a normális étel? :)

2016. febr. 25. 12:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem volt elég világos a kérdés...

Kevés idő van enni, ami nekem még arra sem elég,hogy normálisan megrágjam az ételt.Ezért mindenképpen valami olyan kellene amit vízben feloldva megihatok.S elveszi az éhséget.Csak egy étkezést kellene helyettesíteni.Otthon tudok enni rendes ételt.

2016. febr. 26. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, akkor még mindig tartom magam a válaszomhoz. Én mhn whey prot iszok, ez 3 kiló 10 ezer, ebből 50 gramm kb 170 forint x5 az 850ft (még drága fehérjéből is, aminek 5 ezer kilója, és abból is 50 gramm naponta, az heti 1300ft) + legyen kerekítve 1 kiló zab/zabliszt, amiből amúgy 150gr elég 1 napra az még mondjuk 500 forint heti szinten. Tehát láthatod hogy ha olcsó fehérjét+ zabpelyhet veszel az megvan kb 1200ftból hetente, de még drága fehérje és drága zablisztből is maximum 1800-2000.
2016. febr. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!