Próbálta már valaki ezt az étkezési módot?
Fordítva jobban hangzik, nap első felében a ch, másodikban a protein.
Vannak elméletek, melyek szerint egyes testépítők naponta 1-2x ettek, de egyrészt az nem amatőr szint, másrészt, hülyeségnek tartom.
Én nem próbáltam, de simán el tudom képzelni, hogy valakinek ez fekszik. Szinte bármilyen elosztásban működhet az étkezés, csak persze más emberek számára.
Az időszakos böjtölők nyilván testépítéskor is időszakosan böjtölnek, ez OK. Néha eltűnődöm a napi egyszer evőkön, hogy hogyan csinálják, egyszer rákeresek :D Nekem az edzés utáni evés tűnik fontosnak, én előtte nem eszem (majd megnézem, számít-e, de ha előtte eszem, akkor számomra túl későre kerül az edzésem, így is szeretném korábbra rakni, de akkor utána sem ennék sokáig), szénhidrát pedig nem sok akad az étrendemben, mert nekem csak így jó, de azért gondolom, én is fogok fejlődni, a hasonló életmódúaknak sincs bajuk e téren.
Úgyhogy... Kinek mi fekszik. Nincs étrend, időzítés, elosztás, ami mindenkinek jó... S olyan elosztást is nehéz lehet találni, ami mindenkinek rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!