Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Próbálta már valaki ezt az...

Próbálta már valaki ezt az étkezési módot?

Figyelt kérdés
Illés Norbi alkalmazza a 16/8 órás böjtöt, reggel, délelőtt csak fehérje, az első ch-s étkezés edzés előtt, a másik utána, és ennyi kb, de ez a két étkezés tartalmaz napi 400-500 gramm ch-t is. Szerintetek lehet értelme egy ilyennek?
2016. febr. 24. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Fordítva jobban hangzik, nap első felében a ch, másodikban a protein.

Vannak elméletek, melyek szerint egyes testépítők naponta 1-2x ettek, de egyrészt az nem amatőr szint, másrészt, hülyeségnek tartom.

2016. febr. 24. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, de gyakorlatilag a nap első felében semmit nem ettem, csak ittam. Semmi különbséget nem észleltem a normál étkezéshez képest.
2016. febr. 24. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem próbáltam, de simán el tudom képzelni, hogy valakinek ez fekszik. Szinte bármilyen elosztásban működhet az étkezés, csak persze más emberek számára.

Az időszakos böjtölők nyilván testépítéskor is időszakosan böjtölnek, ez OK. Néha eltűnődöm a napi egyszer evőkön, hogy hogyan csinálják, egyszer rákeresek :D Nekem az edzés utáni evés tűnik fontosnak, én előtte nem eszem (majd megnézem, számít-e, de ha előtte eszem, akkor számomra túl későre kerül az edzésem, így is szeretném korábbra rakni, de akkor utána sem ennék sokáig), szénhidrát pedig nem sok akad az étrendemben, mert nekem csak így jó, de azért gondolom, én is fogok fejlődni, a hasonló életmódúaknak sincs bajuk e téren.

Úgyhogy... Kinek mi fekszik. Nincs étrend, időzítés, elosztás, ami mindenkinek jó... S olyan elosztást is nehéz lehet találni, ami mindenkinek rossz.

2016. febr. 24. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!