Milyen kardiógép éri meg otthonra?
Én szoba biciklit vettem. Hasonló dilemmában voltam mint te most.
A biciklit ha a legnehezebb programra teszem, használhatom mint lépcsőzőgépet is (hatás szempontjából)
Az én bicajom ( Cirkular S8 )
Nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Utolsónak: Kardió géppel nem is izomfejlesztés a cél, hanem zsírégetés. :) 3 éve edzek, lassan ideje idén is formába jönni a nyárra és idén gondoltam megkönnyítem a dolgom, hogy ne kelljen napi 2x lemenni a terembe (reggel kardió, este súlyzós edzés).
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Te nem vágod mi a helyzet. A comb és/vagy farizom feszítése kardió közben egy haladó technika. Aki versenyre készül annál alap.
Az izom megfeszítése energiaigényes folyamat, még ha nincs is értékelhető ellenállás, ergo több energiát használsz el x idő alatt. Valamint ezzel is lehet fokozni a szeparációt és csíkozottságot.
Látom Te is hiszel a Steve Namat féle bullshitben. :) Ennek éppen annyi tudományos alapja van, mint annak, hogy ha betekered magad fóliával akkor az extra vízveszteségen kívül a termogén folyamatok is jobban beindulnak.
De ha így is gondolod és hiszel benne - ami a Te dolgod - akkor se izomfejlesztésnek hívd, mert abszolút nem fedi a jelenséget amire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!