Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kardiógép éri meg...

Milyen kardiógép éri meg otthonra?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni jó ár/érték arányban valami kardiógépet itthonra. A legjobb egy lépcsőzőgép lenne, de az brutál drága. Futópadokból olyan ami nem esik szét, masszív és nem rázza szét az ember lelkét az, hogy minden lépés visszacsapódik az szintén elég drága, olcsóbbat meg nem érdemes. Így szobabicikliken gondolkoztam, esetleg ellipszistrénereken. Nektek van-e otthon valami és ha igen, akkor elégedettek vagytok vele?

2016. febr. 23. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Futópad, elég komoly 500 ezer forint alapból, de ez bemutató darab volt kiállításokon, így 170 ezer volt, 3 év garanciával, 5 éve megvan, semmi baja nem volt.
2016. febr. 23. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Én szoba biciklit vettem. Hasonló dilemmában voltam mint te most.

A biciklit ha a legnehezebb programra teszem, használhatom mint lépcsőzőgépet is (hatás szempontjából)

Az én bicajom ( Cirkular S8 )

Nagyon meg vagyunk vele elégedve.

2016. febr. 23. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem bicó van. Ár/érték arányban az a legjobb választás otthonra.
2016. febr. 23. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Biciklire szavazok én is. Elipszis kuka, eleve nem lehet rajta izmokat feszíteni.
2016. febr. 23. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Kardió géppel nem is izomfejlesztés a cél, hanem zsírégetés. :) 3 éve edzek, lassan ideje idén is formába jönni a nyárra és idén gondoltam megkönnyítem a dolgom, hogy ne kelljen napi 2x lemenni a terembe (reggel kardió, este súlyzós edzés).

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2016. febr. 23. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Te nem vágod mi a helyzet. A comb és/vagy farizom feszítése kardió közben egy haladó technika. Aki versenyre készül annál alap.

Az izom megfeszítése energiaigényes folyamat, még ha nincs is értékelhető ellenállás, ergo több energiát használsz el x idő alatt. Valamint ezzel is lehet fokozni a szeparációt és csíkozottságot.

2016. febr. 24. 12:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Látom Te is hiszel a Steve Namat féle bullshitben. :) Ennek éppen annyi tudományos alapja van, mint annak, hogy ha betekered magad fóliával akkor az extra vízveszteségen kívül a termogén folyamatok is jobban beindulnak.

De ha így is gondolod és hiszel benne - ami a Te dolgod - akkor se izomfejlesztésnek hívd, mert abszolút nem fedi a jelenséget amire gondolsz.

2016. febr. 24. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem említettem Németh Pistát se izomfejlesztést szerintem. A testépítés meg nem egy tudományág, ettől függetlenül amit leírtam az megáll.
2016. febr. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!