Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit ajánlotok kezdő testépítő...

Mit ajánlotok kezdő testépítő gyereknek?

Figyelt kérdés

Mit ajánlotok otthon kezdésnek hogy álljak neki testépítéshez?Nem egy kigyúrt vizísikló szeretnék lenni.Régebben neki álltam de sajnos abba kellet hagynom,most szívesen végig csinálnám.Esetleg Valami edzés tervet ha tudtok akkor lécci linkeljetek.

15/f

2016. febr. 23. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sárga Kapszula azért íródott meg, mert Dr. Drognyúl unatkozott.
2016. febr. 23. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyszer biztos elolvasom majd a sárga kapszulát, de a táplálkozás rész blődségei után annyira nem vonz... Az edzésről úgyis tudok annyit, ami nekem most kell, de másnak attól még segíthet. Persze több forrás jobb, nem bízom senkiben. De mind edzés, mind étrend terén ott van a remek visszajelzése a testünknek (nem mindenre kiterjedően, de azért sok esetben vannak jelek), ami amúgyis egyedi, az sokat segít.
2016. febr. 23. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha a testem visszajelzéseire hallgatnék, akkor másfél liter vizet innék naponta, és 3 szalámis zsömlén élnék egész délelőtt. Lehet, hogy neked unszimpatikus Bunny, de attól még a SK tartalmazza az alap tudást a kezdőknek.
2016. febr. 23. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem mindenkinek működnek a jelzései, ez szerencsétlen dolog.

De a könyv néha valótlanságokat ír és úgy állítja be a testépítésben valamiért ketogénnek nevezett fura, kontrasztos diétát (aminél azért bizonyára olykor ketózisban van az ember), mintha egyszerre lenne kb. szénhidrátmentes és zöldségben dús, pedig ez képtelenség. Valahogy összehozható (persze ekkor közel sem lesz szénhidrátmentes), de erről sincs semmi. Nincs mennyiség vagy zöldségfajta, pedig ez alapvetően fontos dolog, ha számít a szénhidrátmennyiség.

2016. febr. 23. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!