Sikerült szereznem megfelelő forrásból 100 tabletta Stanozololt (10mg) és 100 tabletta Methandienone-t (10mg). Edzésmúlt és kaja rendben. Ki mint mondd, hogyan milyen rendszerben szedjem?
Figyelt kérdés
Piramisban esetleg? Nem azért teszem fel a kérdést mert nem olvastam utána, csak mindenhol ezer féle szedést olvasok. Esetleg táblázatszerű választ is várok a hozábbértőktől.2016. febr. 23. 14:02
1/16 Cortez70 válasza:
Nem olvastál eleget, mert akkor tudnád, hogy egy tablettás cucc is szétszedi a májad és a veséd, nemhogy kétféle. Aki koxol az ne fosson szúrni.
2/16 anonim válasza:
Így van ahogy Cortez írja, hanygold a szemes cuccot. És olvass nagyon sokat a témában.
3/16 anonim válasza:
Táblázat? Semmi értelem egyszerre két szemesnek, amúgy nem piramis, meg ilyenek, napi 30 mg azt kész, de szuris mellé, kúra indításnak szokták ezeket, magában nem sokra mész vele.
4/16 anonim válasza:
Még egy hülye... Soha nem fogytok el?
Állításod szerint utána olvastál. Közben meg itt kérsz tanácsot az adagolást illetően, névtelenül irkáló emberektől? És ha én vagy a másik, vagy a harmadik azt mondja, hogy napi 10 stanát botmixerrel kreatinnal keverve orron át minden reggel, úgy teszel? ... Gyökér.
5/16 anonim válasza:
Rektálisan kell szedni. Felnyomsz lefekvés előtt 1 szemet és a végbél nyálkahártyáján felszívódva egyből a véráramba jut. Nem megy keresztül az emésztőrendszeren, így nem károsítja a vesét és a májat.
6/16 anonim válasza:
Arnold, nem napi 30 mg kell? ;)
7/16 anonim válasza:
Igen, a szájon át történő szedéshez annyi a javasolt, mert a gyomorsav és az egyéb emésztőenzimek roncsolják a hatóanyag molekuláris szerkezetét, de a végbél baktériumflórája nem ártalmas rá. Tudom mit beszélek, fél éve edzem.
8/16 anonim válasza:
Láttam rólad múltkor képet, akkor ezek szerint te is ettől lettél izomállat?!
9/16 anonim válasza:
Nem, ő a gettó edzéstől. 50Cent weboldaláról töltsétek le emberek. Jobb, mint a Sárga Kapszula.
10/16 anonim válasza:
Én a zumbától és hulla-hopp karikától lettem izmos, ahogy Cortez szokta mondani.
A gettó edzés az CJ specialitása. 3 napi egykezes bicepszezéstől olyan leszel, mint CT Fletcher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!