Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sikerült szereznem megfelelő...

Sikerült szereznem megfelelő forrásból 100 tabletta Stanozololt (10mg) és 100 tabletta Methandienone-t (10mg). Edzésmúlt és kaja rendben. Ki mint mondd, hogyan milyen rendszerben szedjem?

Figyelt kérdés
Piramisban esetleg? Nem azért teszem fel a kérdést mert nem olvastam utána, csak mindenhol ezer féle szedést olvasok. Esetleg táblázatszerű választ is várok a hozábbértőktől.

2016. febr. 23. 14:02
1 2
 1/16 Cortez70 ***** válasza:
82%
Nem olvastál eleget, mert akkor tudnád, hogy egy tablettás cucc is szétszedi a májad és a veséd, nemhogy kétféle. Aki koxol az ne fosson szúrni.
2016. febr. 23. 14:07
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Így van ahogy Cortez írja, hanygold a szemes cuccot. És olvass nagyon sokat a témában.
2016. febr. 23. 14:21
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Táblázat? Semmi értelem egyszerre két szemesnek, amúgy nem piramis, meg ilyenek, napi 30 mg azt kész, de szuris mellé, kúra indításnak szokták ezeket, magában nem sokra mész vele.
2016. febr. 23. 14:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Még egy hülye... Soha nem fogytok el?

Állításod szerint utána olvastál. Közben meg itt kérsz tanácsot az adagolást illetően, névtelenül irkáló emberektől? És ha én vagy a másik, vagy a harmadik azt mondja, hogy napi 10 stanát botmixerrel kreatinnal keverve orron át minden reggel, úgy teszel? ... Gyökér.

2016. febr. 23. 15:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Rektálisan kell szedni. Felnyomsz lefekvés előtt 1 szemet és a végbél nyálkahártyáján felszívódva egyből a véráramba jut. Nem megy keresztül az emésztőrendszeren, így nem károsítja a vesét és a májat.
2016. febr. 23. 16:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Arnold, nem napi 30 mg kell? ;)
2016. febr. 23. 17:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen, a szájon át történő szedéshez annyi a javasolt, mert a gyomorsav és az egyéb emésztőenzimek roncsolják a hatóanyag molekuláris szerkezetét, de a végbél baktériumflórája nem ártalmas rá. Tudom mit beszélek, fél éve edzem.
2016. febr. 23. 17:14
 8/16 anonim ***** válasza:
Láttam rólad múltkor képet, akkor ezek szerint te is ettől lettél izomállat?!
2016. febr. 23. 17:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem, ő a gettó edzéstől. 50Cent weboldaláról töltsétek le emberek. Jobb, mint a Sárga Kapszula.
2016. febr. 23. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Én a zumbától és hulla-hopp karikától lettem izmos, ahogy Cortez szokta mondani.

A gettó edzés az CJ specialitása. 3 napi egykezes bicepszezéstől olyan leszel, mint CT Fletcher.

2016. febr. 23. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!