Mi az oka annak hogy azok az újoncok akik régen fociztak, sokkal gyorsabban és könnyebben építenek magukra izmot, mint azok akik mondjuk más sportágat űztek?
Figyelt kérdés
Már több ilyen ismerősömmel is találkoztam, aki focizott (akár versenyszerűen is) de ilyen-olyan okok miatt abbahagyta és áttért a kondira. Nos ők sokkal jobban fejlődnek (mind erőben, mind izom-tömegben) mint azok az ismerőseim akik kézilabdáztak, vízilabdáztak stb. Ez csak a puszta véletlen lenne és ezeknek az arcoknak nagyon jó a genetikájuk alapból is, vagy a foci jó alap a testépítéshez? Találkozott már valaki hasonlóval, esetleg személyesen is (vagyis hogy ő saját maga focizott és utána kezdett el kondizni)?2016. febr. 22. 18:27
1/8 anonim válasza:
Nem láttam soha ilyen összefüggést, fura lenne.
3/8 anonim válasza:
"Ez csak a puszta véletlen lenne és ezeknek az arcoknak nagyon jó a genetikájuk alapból is, vagy a foci jó alap a testépítéshez?"
Egyik sem.
Valószínűleg komolyabban betartják az étrendet és az edzést.
4/8 anonim válasza:
Nem hinném hogy egy focista komolyabban fel lenne készítve gyúrás előtt mint egy vízilabdázó
5/8 anonim válasza:
Jó alap a foci. Ronaldo is szálkás állat. Zyzzt meg állandóan focistának nézték Európában. Ronaldot meg Ausztráliában gyurósnak. Szal keverednek itt a dolgok.
6/8 anonim válasza:
Legfeljebb az, hogy a focihoz képest gyökeresen más mozgásforma, így jobban reagálnak rá egy ideig.
7/8 Cortez70 válasza:
Ronaldo max a focisták közt állat, amúgy nem valami izmos, állat meg főleg nem. Ez itt a testépítés kategória.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez a ronaldo zyzz kapcsolat nem ide tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!