Milyen gugolast vegezzek hogy kerekebb legyen a fenekem? Sokan irtatok, hogy nem mindegy, hogy gugolok. Valaki linkelne valamit?
guggolást*:)
Èn azt olvastam több helyen, ha szèles terpeszben guggolsz akkor az inkább a fenekedre megy ès nem a combodra. Minèl keskenyebb a terpesz, annál inkább a combodra. De ezt te is ki tudod próbálni, mert èrzed, hol fáj közben. Pl. nekem a fenekemben izomlázam lesz másnapra, ha nagy terpeszben csinálom. Èrdemes közben 2-2kg-os súlyzót fogni.:)
Egyenes legyen a hát, illetve enyhén homorú. Guggolás során minél inkább tartsd mozdulatlanul a hátad, miközben mész le, ne dőlj előre. Lábak egyenesen előre nézzenek, vagy enyhén kifelé. És menj le minél mélyebbre. Ha csak rogyasztasz, mint sokan, az a combodat is kevésbé dolgozza meg, a fenekedet meg pláne.
Én az elől guggolástól jobban érzem a fenekemben az izomlázat, de azzal majd akkor kísérletezz, ha a rendes guggolás is jól megy.
Széles terpeszben is állítólag jobb a fenékre, de én azt nem csináltam még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!