Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak akkor nyisd meg, ha...

Csak akkor nyisd meg, ha használsz táplálék kiegészítőt? (Felkiáltójel)

Figyelt kérdés

Hali.

A feladat a következő: :D

Írd le,hogy milyen táplálék kiegészítőket használsz jelenleg,és azt,hogy mi lenne az az 1,amit használnál,ha csak 1 et lehetne?Melyik maradna a sok közül?

2016. febr. 20. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Myprotein tejsavófehérje, malto, l-glutamin, bcaa, hmb, kazein, scitec multi pro és még kisebb vitaminok/ásványi anyagok stb (pl. Omega 3). Ízületvédő ritkán megy, csak szálkásításnál. Egyèrtelműen a multi pro maradna.
2016. febr. 20. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Kreatin es izuletvedo megy nem tudom melyik maradna talan a kreatin az izuleteimnek semmi baja. Vitamint pelenkas korom ota szedek annak semmi koze az edzesemhez.
2016. febr. 20. 13:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg ízület védő (Arthroxon), Clac-magn., omega-3, mega daily, hmb, kreatin monohidrát (mind Sciteces), tejsavó konc (100%wpp), aszkorbin sav (gyógyszertárból).

Ha csak egyet használhatnék, Multi pro-t vennék.

2016. febr. 20. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sciteces fehérje + multi pro. Inkább a multi pro maradjon.

Ízületvédőt soha nem használtam.

2016. febr. 20. 15:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy nem használtál soha?Mit eszel,hogy épek maradnak?Minden választ értékeltem.köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 20. 18:53
 16/18 Cortez70 ***** válasza:
30 éve edzem és nekem sincs baj az ízületeimmel. Nem olyan nagy csoda ez.
2016. febr. 20. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja. Jók anélkül, hogy foglalkoznék velük. Lehet, a jó kivitelezés miatt.
2016. febr. 20. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én feherjeport es multivitamint használtam. Ha választani kellene akkor abban az esetben ha tudok füvet (nem az, a másik) termelni akkor a feherjepor marad, ha nem akkor a multi.

Azt mondjuk nem értem, hogy miért lenne nélkülözhetetlen az izuletvedo. Illetve akkor ertem ha mikrotapanyagokban hiányos a táplálkozás, de én azt gondolom hogy ezt nem feltétlen izuletvedovel hanem a hiány kiküszöbölésével kell kezelni. Ezért szoktam fűlevet inni.

Én még soha nem dolgoztam nagy sulyokkal edzésben, de egy Merci 310 D kaliberű furgon hátulját meg tudom emelni derékkal annyira hogy a kereke a levegőben legyen. Akkor elég erősek az izuleteim, nem? Komolyan kérdezem. De mondjátok meg ha ez nem nagy dolog, mert én tényleg nem tudom.

2016. febr. 20. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!