Csak akkor nyisd meg, ha használsz táplálék kiegészítőt? (Felkiáltójel)
Hali.
A feladat a következő: :D
Írd le,hogy milyen táplálék kiegészítőket használsz jelenleg,és azt,hogy mi lenne az az 1,amit használnál,ha csak 1 et lehetne?Melyik maradna a sok közül?
Jelenleg ízület védő (Arthroxon), Clac-magn., omega-3, mega daily, hmb, kreatin monohidrát (mind Sciteces), tejsavó konc (100%wpp), aszkorbin sav (gyógyszertárból).
Ha csak egyet használhatnék, Multi pro-t vennék.
Sciteces fehérje + multi pro. Inkább a multi pro maradjon.
Ízületvédőt soha nem használtam.
--gömb--
Én feherjeport es multivitamint használtam. Ha választani kellene akkor abban az esetben ha tudok füvet (nem az, a másik) termelni akkor a feherjepor marad, ha nem akkor a multi.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért lenne nélkülözhetetlen az izuletvedo. Illetve akkor ertem ha mikrotapanyagokban hiányos a táplálkozás, de én azt gondolom hogy ezt nem feltétlen izuletvedovel hanem a hiány kiküszöbölésével kell kezelni. Ezért szoktam fűlevet inni.
Én még soha nem dolgoztam nagy sulyokkal edzésben, de egy Merci 310 D kaliberű furgon hátulját meg tudom emelni derékkal annyira hogy a kereke a levegőben legyen. Akkor elég erősek az izuleteim, nem? Komolyan kérdezem. De mondjátok meg ha ez nem nagy dolog, mert én tényleg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!