Pety001 kérdése:
Mit tegyek hogy ne legyen izomlázam?
Figyelt kérdés
Ott a kérdés,Lenne még egy olyan problémám hogy nekem kivolt menve a karom,és amikor karizomra nyomok másnak az izomláz mellet elég keményen szokott fájni..
Van valamilyen mondszer ennek kezelésére?
2016. febr. 19. 18:41
1/6 anonim válasza:
Rendes pihenés, kaja, nyújtás, és kevésbé lesz izomlázad. Az mit jelent hogy ki volt menve a karod?
2/6 A kérdező kommentje:
olyan mindt amikor kimegy a bokád csak nekem a vállammal törtét (rosszul fejeztem ki magam) bekellet gipszelni de nem tört el
2016. febr. 19. 19:29
3/6 anonim válasza:
A váll izmait kéne megerősítened, rotátor izmokat, kis súllyal, magasabb ismétlésszámmal.
4/6 A kérdező kommentje:
És az fog segiteni hogy ne rohadjon le a jobb vállam mindt most :( ?
2016. febr. 19. 20:26
5/6 anonim válasza:
Mi a tököm az hogy lerohad? Semmi baja nincs elvileg, ha meggyógyult, nem kell ilyen tudományosan nekimenni. Én a fekvenyomást viszont ilyen problémával kapásból kihagynám. Vagy csak karozol?
6/6 A kérdező kommentje:
Mostmár kezdtem megszokni ..segített az hogy egy edzésnapont nem növeltem a súlyok nehézségét.
Az hogy lerohad azt jelenti hogy úgy fáj hogy nem birtam emelgetni na meg mikor aludtam akkor is fájt.
és mindenre nyomok láb haj vál mell hát bicepsz tricepsz.
2016. febr. 21. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!