A naturál testépítés mennyire egészséges sport?
Figyelt kérdés
a kérdésem az volna, hogy ha valaki naturál testépít az feltétlen egészségesebb mint aki mondjuk kocog, vagy mondjuk valami más sportot végez?
a naturál testépítést is egészségtelen modon is lehet csinálni már, van az a szint? vagy bármeddig megy el vele valaki az csak jót tesz?
2016. febr. 19. 18:04
11/13 anonim válasza:
Minden sportot lehet ésszel csinálni,és ész nélkül is,nem attól függ,hogy futás,úszás,vagy testépítés.Ha az ember hallgat a józan eszére,a megfelelő edzésintenzitást,és az edzés-pihenés megfelelő arányát tartja,akkor nagy baj nem lehet.
Én speciel direkt nem edzem nagy súlyokkal,elsősorban az ízületkímélés miatt.
12/13 anonim válasza:
Ja,és mivel kérdezted hozzáteszem,a csont-és ízület használódás sem sportfüggő(ok,vannak sporthorgászok,meg sportlövők is...)egy futónak ugyanúgy lehet porckopása,ízületi problémái mint egy testépítőnek,ha nem figyel oda.
13/13 anonim válasza:
#6 os en szoktam edzeni akkor is mikor beteg vagyok nyilvan nem olyankor mikor valami komolyabb van de egy enyhebbnel siman kicsit meg is izaszt kozbe az meg segit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!