Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A naturál testépítés mennyire...

A naturál testépítés mennyire egészséges sport?

Figyelt kérdés

a kérdésem az volna, hogy ha valaki naturál testépít az feltétlen egészségesebb mint aki mondjuk kocog, vagy mondjuk valami más sportot végez?

a naturál testépítést is egészségtelen modon is lehet csinálni már, van az a szint? vagy bármeddig megy el vele valaki az csak jót tesz?

2016. febr. 19. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Minden sportot lehet ésszel csinálni,és ész nélkül is,nem attól függ,hogy futás,úszás,vagy testépítés.Ha az ember hallgat a józan eszére,a megfelelő edzésintenzitást,és az edzés-pihenés megfelelő arányát tartja,akkor nagy baj nem lehet.

Én speciel direkt nem edzem nagy súlyokkal,elsősorban az ízületkímélés miatt.

2016. febr. 20. 08:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja,és mivel kérdezted hozzáteszem,a csont-és ízület használódás sem sportfüggő(ok,vannak sporthorgászok,meg sportlövők is...)egy futónak ugyanúgy lehet porckopása,ízületi problémái mint egy testépítőnek,ha nem figyel oda.
2016. febr. 20. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
#6 os en szoktam edzeni akkor is mikor beteg vagyok nyilvan nem olyankor mikor valami komolyabb van de egy enyhebbnel siman kicsit meg is izaszt kozbe az meg segit is
2016. febr. 20. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!