Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tekintélyt akarok, hogy...

Tekintélyt akarok, hogy szerezzek nagy súlyt magamra?

Figyelt kérdés

Edzek már 5 hónapja, de folyton ge*iznek velem, hogy "jaj, semmi nem látszik". Hiába magyarázom, hogy ez nem egyik pillanatról a másikra megy.. Na, 52 kilóról feltoltam magam 62-re, látszik is már, de még mindig nem az igazi. Azt akarom, hogy feszüljön a karomnál a póló, és meggondolják, hogy baszakodnak-e velem, vagy sem!

Fehérjézek, volt,hogy tömegnövit is szedtem, valószínű veszek még, csak most nincs rá pénzem. Napi 3-4x eszem, vagy 2-3x, a reggelim 4-6 szendvics a suliban, de volt olyan is, hogy 2 méretes ételhordót felzabáltam, meg hozzá még 2 szendvicset, aztán 1 tányér szénhidrátos valamit lefekvés előtt 1-2 órával, de nem akar jönni a dolog úgy, ahogy én szeretném.

70-re szeretném feltornázni magam, most vettem kukoricapelyhet, összeöntöttem szárított gyümölcsös zabbal, reggelente azt eszem, közben folyamatosan, és kitartóan edzek. Vélemények?

2016. febr. 17. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem a megjelenésedben vagy a súlyodban van a hiba.

ott a megfejtés a 2. mondatodban.

"hiába magyarázom"

ott kezdődik a dolog,hogy egy férfi soha nem magyarázkodik.

egy magyarázkodón mi a fenét tiszteljenek,főleg ha pöccre indítható egy témával?

ha tiszteletet akarsz akkor nem magyarázkodsz senkinek sem és bokszolni mész a kondi helyett,mert a tettek váltanak ki tekintélyt,vagy ébresztenek félelmet másokban nem a látvány.

2016. febr. 18. 20:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Pumped gabo igen is megdolgozott a pénzéért. (az is igaz, hogy azt a munkát nem sok heteroszexuális férfi vállalná be :D)

2016. febr. 18. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!