Első edzés edzőteremben?
Figyelt kérdés
Holnap megyek elsőnek edzőterembe, eddig csak itthon edzettem.
Nektek milyen volt az első edzés? Egyébként egy kisebb helyre megyek, a SuperGym-be. (Blaha)
2016. febr. 16. 18:51
1/5 anonim válasza:
Az első edzés egy kicsit fura, de nagyon jó
3/5 anonim válasza:
Belógtam haverommal, fekve nyomással kezdtünk, az jól ment. Utána eveztünk egyet, A haver meg kiröhögött, hogy milyen szarul csinálom, én meg sírva hazamentem. Vagy nem. Utána még végigmentünk vagy 10 gépen kipróbálás szinten. Nagyon jól éreztem magam, de szinte semmire konkrétra nem emlékszem már. Kis terem volt, régi Atlas gépekkel, imádtam. Mindig terveztem, hogy visszazarándokolok oda, ahol kezdtem, de sajnos már bezárt a hely.
4/5 anonim válasza:
Teljes test edzést végezz, minden izomra 1 gyakorlat, 3 sorozat, 15 körüli ismétlés, heti 3 alkalommal, ne osztott edzéssel, nagy súllyal kezdj.
5/5 anonim válasza:
Az első edzésen pont kifogtam a csúcsidőt, úgyhogy kb nem is volt szabad gép a teremben... így nem tűnt fel annyira, hogy fel-alá járkálok és bénázok, hogy mivel mit kéne csinálni (odáig csak videókból tájékozódtam) :D aztán majdnem frászt kaptam, amikor az egyik gépnél voltam, és valaki megkérdezte, hogy beszállhat-e... onnantól kezdve én mindig 20 kilót állítottam be a csigán, ő meg 80-at, így váltogattuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!