Ha most 14/F vagyok 54kg es ducikás akkor ezzel a programmal július -augusztusig lefogyhatok? (kockahas 😂)
Jó azért ne menjünk el a végletek irányába, szerintem ennek a csajnak lehet egészségügyi gondjai is vannak ebből, hogy ekkorák a mellei.
Ő rá azt lehet mondani, hogy igen kicsi mellei vannak, de ez azért is van, mert nagyon vékony. Az adottságai kb. olyanok lehetnek szerintem mint a dagi csajnak, arányaiban ugyanúgy nem tűnik annak sokkal nagyobbnak a mellei, de mégis nagyobb, mert a zsír oda is megy... most komolyan, mondjam azt, hogy ezzel a csajjal nem tudsz mellszexelni, a másikkal meg igen? :D A mell nagyrészt zsírszövetből áll, tehát az a zsír, amit felszed, az menni fog a mellére is. Igazából, genetikailag lehet enne a két csajnak ugyanakkora kb. a melle, arányaiban olyan is, de azért a másiknak mégis nagyobb.
Azért azt vágod, hogy csajok mellméreteiről beszélgetünk, meg azt illusztrálva linkelgetünk képeket pucér csajokról, a 14 éves srác "testépítős-életmódváltós" kérdésénél :D. Bocs kérdező, hogy elb>sztuk a kérdésed :D. De amúgy valamennyire kapcsolódik hozzá, legalábbis szerintem :D.
Tényleg eltértünk egy kicsit a témától :D
Egyébként a dagadttal se lehet mellszexelni, kb. olyan mellei vannak, mint egy elhízott férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!