Tömegeljek még vagy szálkásítsak?
5 hónapja járok terembe, 57 kilósan kezdtem, most 69 vagyok, de magam nem látom a változást, pedig keményen edzek. Tápkieget 3 hónapig szedtem, de most gyűjtök valamire.
Mielőtt kezdtem így néztem ki: [link]
Most:
Tömegeljek még? Akarom hogy kockahasam legyen nyárára, de most csak zsirosodik.
Tehát két hónap két kg. Ez tökéletes. A tápkieg gondolom cukros tömegnövelő volt. Erre ne adj pénzt. Inkább fehérjébe keverj lassú ch-t. De igazából ha a havi egy kg megvan, erre sincs szükség.
Maradj ennél, és csak jövőre szálkásíts!
És nőként elárulok egy titkot: a kockahas önmagában semmit nem ér. Ha egy férfi szimpatikus, a kockahas csak ad némi pluszt, sok esetben a férfi önbizalma az, ami még ehhez hozzájön.
De ha a kockahas mellé nem jön intelligencia, udvariasság, és sorolhatnám.... akkor hiába van kockahasa a delikvensnek. ;)
Egyetértek a többiekkel, igazából eléggé látható, hogy amit utóbb csinálsz, az a jó :) Még jó, hogy elhagytad a téged a normál étrend mellett csak zsírosító tömegelőt, néha jó a pénzhiány...
Sokkal jobban nézel ki most, előtte elég hervasztó volt a látvány... Szerintem nem gond, ha erre a nyárra nem lesz kockahasad, de ha neked zavaró a hasi zsír, éppenséggel szálkásíthatsz, ezt mindig a delikvensnek kell eldöntenie, az ő élete, ő kinézete.
Szerintem hülyeség lenne a kockahas miatt leszálkásítani, mert most is elég vékony vagy, szálkásítás után nem maradna rajtad semmi.
Amúgy 5 hónap alatt egy kicsit többet kellet volna izmosodnod, a ch rendben volt szerintem, mivel jöttek rád kilók, de ami az izomhoz még kell, az a fehérje. Maradhat az 5g ch, a fehérjéd nem tudom most mennyi, de emelj rajta, minimum legyen meg a 2g/tskg.
Tömegelj, ilyennél még nem túl látványos a kockahas.
Viszonylag sok zsír jött fel, de most kezdted van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!