Tömegeljek vagy szálkásítsak? Bövebben lent?
Figyelt kérdés
179Cm vagyok és 80Kg.A hasamon van egy kis zsír.Két hónapja edzek,eddig csak előedzést csináltam.Tömegeljek inkább először aztán majd szálkásítsak le?Vagy már most is szálkásítsak?Már van egyébként izom,tehát e miatt hezitálok.2016. jan. 24. 14:08
1/6 Cortez70 válasza:
Ha nincs sok zsír, akkor tömegelj.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak a hasamon van,de úgy gondoltam,hogy minden nap végzek aerob edzést is és hátha lemegy róla.Szerinted?
2016. jan. 24. 14:13
3/6 Cortez70 válasza:
Kezdőknek megy egyszerre. De amúgy izomnöveléshez kalória plusz kell, zsírleadáshoz viszont kalória mínusz. Tehát egyszerre ez nem nagyon jön össze, csak kezdőknek.
4/6 Jaki002 válasza:
Biztos vagyok benne, hogy tömegelned kell. Alapból tapasztalatot kell gyűjtened a kajálásban, sokkal nehezebb minőségben tömegelni, mint diétázni. Ha tudsz úgy kajálni, hogy minimálisan zsírosodsz, simán fog menni a diéta is, majd 2 év múlva.
5/6 anonim válasza:
Tömegelnék, ha nincs sok zsír, utána a diéta is könnyebb lesz, kezdőként ahogy Cortez írja lehet izmot építeni, zsírt leadni egyszerre, de akkor azért nagyon minimális az izmosodás.
6/6 anonim válasza:
Te döntesz, alapvetően egyik sem rossz gondolat, valamilyen sorrendben mindkettőre szükséged van.
Már írták a kezdők minimális izmosodását kalóriadeficitben, viszont ha többletben leszel, akkor nem fog lemenni a zsír, az tuti.
Kérdés, mennyire zavar téged a háj, az izmosodás vagy a szálkásítás fontosabb számodra, illetve mennyire vagy képes kalóriadeficitben enni jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!