Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditeremben miket csináljak?

Konditeremben miket csináljak?

Figyelt kérdés

Két hete kezdtem el járni, és az érdekelne, hogy melyik lenne jobb: ha sokat csinálok kevés súllyal vagy ha keveset nagy súlyokkal?

A kevés alatt 4-6ot a sok alatt meg kb. 20-25 vagy többet értek.

Főleg külsőleg szeretnék izmosodni, hogy látszódjon rajtam mivel elég vézna vagyok. :/

A választ előre is köszönöm. :)

16/F

2016. febr. 10. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kisebb súllyal csinálj sokat, aztán majd ha jó pár hónap múlva megtanultad a helyes kivitelezést, fokozatosan térj át a nagyobb súlyokra.
2016. febr. 10. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Arnold jól írja, javaslom még a Sárga Kapszula című könyvet olvasd el, ingyen le tudod tölteni.
2016. febr. 10. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én belsőleg szeretnék izmosodni, mit csináljak...
2016. febr. 10. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mell-kar heti 2x-3x meg lábazz valamit. Igyál fehérjét és zabáljál rendesen. Lábazni is kell, mert fel kell tudni rúgni a kidobókat a diszkóban. Ha hardkórkodni akarsz akkor menjél gépekre. Ha meg 0 edzésmúltad van, akkor átmozgató edzésterv és Sárga Kapszula elolvasása.
2016. febr. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!