A "retegan sisters" mit edzenek? Vagy hogy lehet ilyen testet elérni? (linkkel)
Figyelt kérdés
most találtam rájuk és egyszerűen tökéletesen néznek ki, nem túl izmos, de azért van valami, de csak annyi hogy még nőiesebbek legyenek. valaki tudja hogy vajon mit edzhetnek?
vagy esetleg hogy hogyan lehet ilyen testet elérni?
milyen gyakorlatokat ajánlotok ehhez?
2016. febr. 10. 14:15
2/5 A kérdező kommentje:
nemár komolyan?:( hát oké:/ köszi azért a választ:)
2016. febr. 10. 14:29
3/5 anonim válasza:
Heti egy két kondi, futás, gondolom nem mekibe esznek és kesz
4/5 anonim válasza:
Nyilván minden testben van genetika, ha egybeszabott vagy, sose leszel homokóra meg ilyenek. Az izmok tapadása is fix ésatöbbi (bár ez eme lányoknál nem jellemző, mert izmuk sincs valami sok).
Sok edzés szerintem se kell ehhez. Genetika, megfelelő evés, pici mozgás, így ránézésre.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is csak sportolgatnak max, fiatal csajok, ha kajára figyel ehhez elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!