Nagyon alacsony a tesztoszteron szintem. Mit lehet ezzel tenni?
25 éves vagyok, 169cm és 68kg kb. 20% testzsírral, 2 éve végzek súlyzós edzést és már egy év után sejtettem hogy valami nem oké. Másfél hete voltam vérvételen és kértem a teszto szint vizsgálatot is és a papíron ez áll: Referencia érték 8-28, az én eredményem pedig: 7.2 :-/
Nagyon nagyon nehezen izmosodok (és erősödök), a zsír viszont könnyen jön akárhogy lövöm be a CH mennyiséget. Akkor is inkább derék és mell területekre rakódik.
Mielőtt mondanátok hogy biztos a kaja nincs rendben vagy az edzés:
2g fehérje (csirkemell, tojás, túró), 1g zsír (lenmagolaj, oliva, magvak), 3-5g szénhidrát (rizs fajták, zab, bab, teljes kiörlésű cuccok), zöldségek (uborka, brokkoli, saláta, paprika, paradicsom, stb), napi 3-4L víz
8 hétig végeztem heti 3 alkalommal teljes testes átmozgató edzést majd áttértem heti 3 osztottra. Mind a két edzéstervben a teremedző segítségét kértem. Az edzés kemény és progresszív, többet nem tudok kihozni.
Napi 8-9óra alvás megvan, nem stresszelek, ülő munkát végzek. Utánaolvastam a dolgoknak és a hirtelen hangulatváltozás, dekoncentráció levertség és fáradtság is jelen van.
25 évesen ez nagyon nem oké, remélem nem szedtél semmi olyan vackot, amit itt ajánlottak, ha igen, állj le velük mindenképp, ebben a korban még helyre kell álljon a teszto szintnek.
Ha mégsem szedtél semmit, akkor andrológia, endokrinológia, és lehetőleg neves szakemberekhez menj, én akihez járnék, egy komplett boszorkány az illető, csak a gélt hajlandó írogatni, figyelembe se veszi miket mondok neki.
Az is lehet, valamilyen fizikai elváltozásod van alul, vagy üres sella szindrómád, stb.
Ha ezek műtéttel korrigálhatóak, azt kell elvégezni, nem a hülye gyógyszereket szedni, valami mekkmester doki miatt, amivel az egész életed tönkre teszed rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!