Nagyon alacsony a tesztoszteron szintem. Mit lehet ezzel tenni?
25 éves vagyok, 169cm és 68kg kb. 20% testzsírral, 2 éve végzek súlyzós edzést és már egy év után sejtettem hogy valami nem oké. Másfél hete voltam vérvételen és kértem a teszto szint vizsgálatot is és a papíron ez áll: Referencia érték 8-28, az én eredményem pedig: 7.2 :-/
Nagyon nagyon nehezen izmosodok (és erősödök), a zsír viszont könnyen jön akárhogy lövöm be a CH mennyiséget. Akkor is inkább derék és mell területekre rakódik.
Mielőtt mondanátok hogy biztos a kaja nincs rendben vagy az edzés:
2g fehérje (csirkemell, tojás, túró), 1g zsír (lenmagolaj, oliva, magvak), 3-5g szénhidrát (rizs fajták, zab, bab, teljes kiörlésű cuccok), zöldségek (uborka, brokkoli, saláta, paprika, paradicsom, stb), napi 3-4L víz
8 hétig végeztem heti 3 alkalommal teljes testes átmozgató edzést majd áttértem heti 3 osztottra. Mind a két edzéstervben a teremedző segítségét kértem. Az edzés kemény és progresszív, többet nem tudok kihozni.
Napi 8-9óra alvás megvan, nem stresszelek, ülő munkát végzek. Utánaolvastam a dolgoknak és a hirtelen hangulatváltozás, dekoncentráció levertség és fáradtság is jelen van.
"30-40 evig gyogyszert szedni"
Miért is?
A hatos hozzáoszlót kérdezném, miért tartod viccnek az Anadrol Brutált? Talán kipróbáltad? Viszont én kipróbáltam, és hatásos is volt, sőt még erősebbnek is éreztem tőle magamat. Éppen ezért megrendelek egy újabb dobozzal. Viszont a DAA nem jött be nekem, pedig azt is kipróbáltam.
Viszont a Clonidot, vagy Notvát is szívesen kipróbálnám, ha elárulod, hol lehet ezeket szereket megrendelni? Válaszodat előre is köszönöm.
Vagy a dílertől...:)
Viccet félre, ami az brutal anadrolt illeti, az hogy erősebbnek érezted magad főkként csak a placebo hatásnak köszönhető. Ha megnézed az összetételét, láthatod, hogy nincs semmi olyan benne, ami tudományosan fokozná a tesztó szintet. Kb egy edzés előtti bedurrantóval egyenértékű, de ha te elégedett vagy vele, akkor semmi gond, örülök neki:)
Kérdezőtől kérdeznék:
Mennyibe került a vizsgálat?
Milyen távolra kapsz időpontot?
Vizsgálat után lehet kérni konzultációt orvossal vagy fuss amerre akarsz?
Majd érdekelne mire jutsz, esetleg leírhatnád ide ha van megoldásod.
Ismerősömnek van valami betegsége ami miatt teszto alacsony és külön szurkálnia kell magát. Ilyesmit nem javasolt még neked orvos?
Biztos nem gyakos arcoktól fogadnám el mit bsszak magamba, de ez is egy jó kiindulási pont...
- Ingyen volt
- Vérvételt másnapra, családtag a korházban dolgozik
- Még csak most fogok elindulni az andrológián
Új infók.
Andrológiáról elküldtek a háziorvoshoz, aki teljesen hülyének nézett és az alábbi dolgok hangzottak el:
Kérdezte hogy sportolok-e valamit, mondtam, hogy heti 3 alkalommal súlyzós edzés és kiegészítésnek 2-3 alkalommal szobabicikli (aeorb). Majd erre megjegyezte hogy "ez nem túl sok"... oké.
Folyadékbevitelnél pedig a napi 3-4L vizet "indokolatlanul soknak" találta.
És szerinte a tesztó szint teljesen rendben van és emiatt ne aggódjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!