Ez így milyen edzésterv lett?
Az öleteket a fegyencedzés és egyéb internetes oldalakról szedtem.Ezért kíváncsi lennék nálam a témában okosabb véleményére is.
Csináltam A és B napot
A nap
fekvőtámasz 4x30
Vízszintes húzódzkodás 4x30
lábemelés 4x30
Hasprés lábváltással 4x30
B nap
zárt lábú guggolás 4x20
bolgár guggolás 4x20
plank 4x1perc
egyenes híd 3x30
C nap kardió edzés efelől még nem döntöttem
+ heti 1 nap teljes pihenő
Majd miután elérem a kívánt ismétlésszámot nehezítenék
Bármilyen kritikát örömmel fogadok
köszönöm
Szarabbat össze sem tudtál volna rakni, bármi is a célod.
Magasság, súly, edzésmúlt, cél? Ezekre mind válaszolj, és talán tudunk segíteni. Muszáj otthon edzened?
Amiből 30 ismétlés megy, az SEMMIT NEM ÉR azon kívül, hogy állóképességet fejleszt. Leírhatnám a fölösleges gyaokrlatokat az edzéstervben, de nem tudom, mert mind teljesen fölösleges, egyikkel sem lehet fejlődni semmit, akár erős, akár nagyobb akarsz lenni.
Fekvőtámasz helyett legyen tolódzkodás. Ha megy 20 ismétlés egyszerre, akkor téglás hátizsákkal nyomjad. Vízszintes húzás helyett legyen húzódzkodás, ha megy 10-15 súly nélkül akkor itt is hátizsák. Lábra csinálj egylábas guggolást, utána rövid, max 100 méteres sprinteket. Nem kell szétosztani, megcsinálhatod mind a négy gyakorlatot heti háromszor, és semmi más nem kell, maximum plank, ha nagyon hasazni akarsz. Ha már súllyal csinálod, akkor legyen mondjuk 3x5 ismétlés, minden edzésen +1-2kg. Ha nem megy, akkor emeld hetente. Ha így sem, akkor kéthetente, később meg kereshetsz valami ciklizált edzéstervet, a lényeg hogy inkább erőemelésre hasonlítson az egész.
Szerezz be egy tornagyűrűt, vagy építs otthon húzódzkodót és tolódzkodót, másképp a büdös életben nem leszel erősebb otthoni edzéssel. Street workout videókat soha többé ne nézz, és felejts el mindent amit a fegyencedzésben olvastál, mert szar, nem jó, nem működik, rossz neked. Értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!