Hogy iktassam be a kreatint az eletmodomba?
Figyelt kérdés
Iskolas vagyok, mar 8 honapja edzek, 18/f 175cm, 77,5kg
Reggelim zabpehely, tejjel es feherjeporral (probaltam vizzel de ugy nem tudtam lenyelni)
10 orakor rizset eszek hussal
Ebednel azt amit az iskolaban adnak
Hazaerek kb 3kor, eszek rizset hussal es keszitek melle valamilyen salatat, amiben zoldsegek vannak(salatalevel, paprika, hagyma, paradicsom)
Olyan este 6 korul megint eszek rizset hussal es 10kor fekszek, lefekves elott szoktam enni turot vagy matur joghurtot vagy valami hasonlot
Egy heten 4x megyek kondiba, minden edzes utan iszok Nitro Pure Whey feherjet
2016. febr. 6. 19:39
1/6 Cortez70 válasza:
Nem bonyolult. Kb 6 napig feltöltés, napi 0.3g x ttkg mennyiséggel. 4 felé oszd el. Pl 4 x 5g. Szénhidrátos kaják előtt kb negyed órával. 6 nap után meg szinten tartás fele adaggal, 40-50 napig.
2/6 A kérdező kommentje:
Mit jelent pontosan a feltoltes?
2016. febr. 6. 20:00
3/6 Cortez70 válasza:
Nagyobb mennyiséggel először betöltöd az izmokat. Ezt le is írtam hogyan kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Es ha 40 nap utan abbahagyom akkor nagyon ossze fogok esni?
2016. febr. 6. 20:30
5/6 Cortez70 válasza:
Nem, mert annyira nem is izmosodsz vele, hogy nagy szintről esnél vissza. Sok embernél semmit nem hat. Pár embernél meg hoz némi erőt és tömeget, de nem csodaszer.
6/6 anonim válasza:
Nem esel össze, kaja előtt 5 gramm feloldva 20-30 perccel, edzés előtt-után a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!