Az erességet mi befolyásolja? Genetika?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mondjuk 2 egyforma tömegű egyforma testzsír százalékú embernél, mitől függ, hogy az ember mennyire eres? Nyílván az edzés is, de emellett még genetika? Van olyan durván ektomorf ismerősöm, aki eres mint állat, és a legmegerőltetőbb gyakorlat amit végez, az hogy elmegy a géptől konyháig kajáért.2016. febr. 6. 13:54
2/12 anonim válasza:
Ez ilyen, genetika. De persze sok múlik az alacsony testzsírszázalékon is.
3/12 anonim válasza:
De amúgy van aki alapból eresebb. Például volt egy dagadt haverom eres alkarral.
4/12 anonim válasza:
A minap láttam egy srácot a teremben akin bár nem sok izom volt de a bf-je elég alacsony volt és erek mindenhol.
5/12 Cortez70 válasza:
Genetika és edzettség is. Az pl genetika, hogy kinek milyen közel vannak az erek a bőrfelszínhez. Nyilván a zsírosság befolyásoló tényező, de ha ugyanolyan tzs%-ot nèzünk két enbernék akkor ez lehet különbség. Valamint és pl edzem 30 éve. Egy kezdőnek nincs olyan erezettsége (érvastagság is )mint pl nekem.
7/12 Cortez70 válasza:
Az is, mivel vastagítja az ereket.
8/12 anonim válasza:
Genetika is, de ha valoban ugyanolyan a tömeg és testzsírszázalék, akkor szerintem javithatja az erezettséget a magas ismétlésszámú edzés.
9/12 anonim válasza:
magas ism. mint tobb er,vagy mint kevesebb?
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 9es, azt írta, h javíthatja az erezettséget, akkor szerintem arra gondolt, h több ér.
2016. febr. 6. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!