Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alacsony tesztoszteron szint...

Alacsony tesztoszteron szint okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Most tavasszal lesz 2 éve hogy edzek. Nem mondom, hogy semmi nem látszik, mert minimális fejlődés látható, de szerintem az edzés és étkezés milyenségéhez képest szinte nulla.

Tehát az edzés és a kaja 100%-osan rendben van.

Viszont nemrégiben egy más okból kifolyólag volt egy laborvizsgálatom, ahol a tesztoszteront is megnézték, 12,2 lett.

Arra gondolok, hogy ez a viszonylag alacsonyabb tesztoszteron szint okozhatja, hogy nem nagyon fejlődök izomban.

34 éves vagyok, ha ez számít.

Kérdésem, hogy ilyennel lehet orvoshoz fordulni, tud-e receptre felírni tesztoszteron gyógyszert az orvos?

És ha igen, akkor milyen dokihoz kell menni? Urológushoz, vagy esetleg belgyógyászhoz?

Olyanok válaszát várnám, akik képben vannak a témával, köszönöm!

2016. febr. 5. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem én eleget termelek, mert most láttam egy csávóról képet, aki felszedett 20 kilót és úgy néz ki mint én a bohóckodós edzéseimmel. Nulla edzéssel is jó mellkasom van. Persze nem kidolgozott, de van rajta vastagon izom, szeretik a csajok.
2016. febr. 5. 22:17
 62/77 Cortez70 ***** válasza:
Tegyél képet, írni bármit lehet. ;)
2016. febr. 5. 22:19
 63/77 anonim ***** válasza:
Holnap rakok, ma késő van. Egyébként ne számíts nagy formára, 70 kiló vagyok. És amúgy vékony csak a mellem vastag. De nyilván nem olyan, mint a tied.
2016. febr. 5. 22:29
 64/77 Cortez70 ***** válasza:
Okés. Mondjuk nekem a mellizom az nem az erősségem. ;)
2016. febr. 5. 22:32
 65/77 A kérdező kommentje:
58: Ennek ugye tudod, hogy most nem sok tényalapja volt?
2016. febr. 6. 07:55
 66/77 A kérdező kommentje:

59: Igen, inkább a zsír gyarapszik minimálisan deréktájon.

Többek között ezért is a tesztoszteron szintre gyanakodom.

Szerencsére a háziorvosom egyben jó ismerősöm is, úgyhogy hétfőn felhívom és kérek tőle beutalót szakorvoshoz.

2016. febr. 6. 07:59
 67/77 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a kép. Nem lett valami jó, meg mint mondtam túl izmos sem vagyok, egyedül mellem van.

2016. febr. 6. 13:17
 68/77 anonim ***** válasza:
A képen ez gino?
2016. febr. 6. 13:27
 69/77 anonim ***** válasza:
Lehet, mert régen dagadt voltam.
2016. febr. 6. 13:30
 70/77 anonim ***** válasza:
És most is. Elég sok a bodyfat, de van kis izom is.
2016. febr. 6. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!