Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alacsony tesztoszteron szint...

Alacsony tesztoszteron szint okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Most tavasszal lesz 2 éve hogy edzek. Nem mondom, hogy semmi nem látszik, mert minimális fejlődés látható, de szerintem az edzés és étkezés milyenségéhez képest szinte nulla.

Tehát az edzés és a kaja 100%-osan rendben van.

Viszont nemrégiben egy más okból kifolyólag volt egy laborvizsgálatom, ahol a tesztoszteront is megnézték, 12,2 lett.

Arra gondolok, hogy ez a viszonylag alacsonyabb tesztoszteron szint okozhatja, hogy nem nagyon fejlődök izomban.

34 éves vagyok, ha ez számít.

Kérdésem, hogy ilyennel lehet orvoshoz fordulni, tud-e receptre felírni tesztoszteron gyógyszert az orvos?

És ha igen, akkor milyen dokihoz kell menni? Urológushoz, vagy esetleg belgyógyászhoz?

Olyanok válaszát várnám, akik képben vannak a témával, köszönöm!

2016. febr. 5. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:

Dorian, ezt azon képek alapján mondom, amik a neten találhatóak a zsírszázalé belövéséhez.

Gyerek és kamasz fejjel mindig is csodáltam. Az összes ismerősöm közül az én apám volt a legjobb pasi. :)

2016. febr. 5. 12:48
 22/77 anonim ***** válasza:
Persze 180 centisen 120 kiló 12% testzsírral, ez még koxosok közt is 1 a 100000ből. Pár kilót felszedne még izomba meg lemenne 5-6%r és Mr olimpia lenne, hagyjuk már a rizsát. :D
2016. febr. 5. 12:51
 23/77 anonim ***** válasza:
Faterod Kathi Béla?
2016. febr. 5. 12:54
 24/77 anonim ***** válasza:

22-23: Nem, csak egyszerű vidéki fizikai munkás volt, aki naponta több tíz tonnát mozgatott, tavasztól őszig a friss levegőn, és mint akkoriban minden vidéki férfi, ő is tisztán étkezett. Háztáji hús, tojás, zöldségek.

Nem olvasta a sárga kapszulát, nem járt konditermekbe. Ő csak ilyen volt.

2016. febr. 5. 12:59
 25/77 anonim ***** válasza:
Ja igen, ezt még vártam a 120 kiló izom natúrba, mezőgazdasági munkáktól beírást.
2016. febr. 5. 13:01
 26/77 anonim ***** válasza:

Senki nem beszélt mezőgazdasági munkáról! :D

Azt útálta az öreg. :)

Ja és igen, mindezt fél herével. ;)

2016. febr. 5. 13:07
 27/77 anonim ***** válasza:
2016. febr. 5. 13:08
 28/77 anonim ***** válasza:

A paraméterek amiket leírtál, azok egy jó fehér amatőr testépítő versenyzőhöz, vagy egy kezdő néger profi testépítőhöz illenek.

Azokat az internetes képeket kezdőknek készítik, ha valakin van egy kis izom máris máshogy néz ki rajta a zsír. De még így is túlzás a dolog.

2016. febr. 5. 13:27
 29/77 anonim ***** válasza:

Sorry, csak a fél here kapcsán ugrott be, mint momentum... jó volt emlékezni, nem kell elhinni... a kérdés nem erről szól.

De ha belegondolsz... egy tömegnövelő/szálkásító diéta miből áll? Alapelemek: hús, tojás, zöldségek... ő ezen élt. :)

Akkoriban nem volt hamburger, pizza, meg egyéb szépségek... A 70-es évek végéről, a 80-as évek elejéről beszélünk.

Mozgás: ma a konditeremben mindenféle súlyokat mozgatunk minden irányban. Ő is ezt tette, csak földdel teli csillékkel, nyers téglákkal, mindenféle vasrrudakkal, napi 10-16 órában. :)

Tehát gyakorlatilag úgy élt, mint ma egy testépítő, csak más körülmények közt....

Lehet, az idő sok mindent szépít, tévedhetek pár százalékot... lehet, nem 12, hanem 15... mint írtam, sose mérték neki.

De a forma, a testalkata, a rajongásom iránta, a tisztelet, ami a faluban övezte a kinézete miatt, az örök emlék marad. És részemről a témát lezártam, nem akarom bizonygatni, sem a kérdést szétoffolni. :)

2016. febr. 5. 13:40
 30/77 anonim ***** válasza:

De Vera a 180cm / 120kg / 12-15% bf paraméterek így együtt naturálban nem lehetségesek és még koxszal is kivételes. Kathi Béci 180cm magas és ha jól tudom itt 120kg volt a súlya: [link]

Tehát azt mondod hogy kicsit több zsírral de ilyen volt, a paraméterek alapján?

2016. febr. 5. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!