Étkezések kiváltása nap közben?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy, ugye reggel gyors felszívódású fehérjét iszok, edzés után tömegnövelőt,este lassú felszívódàsú fehérjét. Ez három étkezést jelent naponta,és ezek mellé eszek rendesen szilárd ételeket is( hogy napi.. viszont jövő héttől megyek újra suliba, és nem tudom hogy oldjam meg a főtt ételek fogyasztàsát, mert a mikrózás sajnos nem opció. Arra gondoltam,hogy úgy variálok, hogy reggel 1. étkeuésnek eszek valami fehérjedúsat, ès a fehérjeturmixot eltolom vagy a 2., vagy a 3. étkezésre (azután megyek edzeni,és onnantól már nem problèma)..ez így jó döntés lenne, vagy valami màs megoldást találjak? Köszi :)2016. febr. 2. 21:29
1/8 anonim válasza:
Ez igy jo. Ha a tápanyagok megvannak onnastol mar ugy osztod be az etrendet ahogy neked kenyelmes.
2/8 A kérdező kommentje:
Illetve mèg arra is gondoltam,hogy meghagyom a reggeli turmixot,ès napközben is iszok egyet.. csak hallottam olyanról hogy a napi fehérje bevitel max fele menjen fehérje porból,ès tudom mi lesz ha megbontom az arányokat..
2016. febr. 2. 21:32
3/8 A kérdező kommentje:
Ó basszus,most látom hogy félbehagytam a zárójelet: szóval hogy napi 6 étkezés van rendesen,plusz "nassi" ha nem elég
Bocsi :)
2016. febr. 2. 21:35
4/8 anonim válasza:
Reggel csak a fehérje megy ch nélkül? Amúgy suliba vihetsz tk kenyeret hússal pl
5/8 anonim válasza:
Nem kell mikró, rizst, húst, tojást, miegymást simán lehet enni hidegen is.
De úgy osztod be, ahogy akarod, csak legyenek rendben a makrók, ne mindig fehérjeturmixot igyál, kell rendes étel is s persze legyen elosztva a fehérje és a többi értelmesen.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ment mindenkinek a zöld kéz :) Igen,reggel csak fehérje van, 100% Whey prof,meg zabpehely.. ha jó a hús,rizs hidegen is akkor megnyugodtam, nem kell variálnom.. köszi ^^
2016. febr. 2. 23:16
7/8 A kérdező kommentje:
A tk kenyeret szoktam enni reggel, 2. étkezèsnek, csak nem ehetek kenyeret egész nap,meg salátát.. nem fogyózok
2016. febr. 2. 23:19
8/8 anonim válasza:
A zab elsődlegesen szénhidrát forrás szóval lényegében nem csak fehérje az első étkezésed. Dobozold be a csirkemellet s a rizset s vidd magaddal . Én is ezt teszem. Nem kell melegíteni, ugyanazok a makrói hidegen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!