Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Munka mellett, hogy oldjátok...

Munka mellett, hogy oldjátok meg azt a rengeteg wc-re járást a 3-4l víz miatt?

Figyelt kérdés
Naponta 15x biztosan mennem kell és kezd kellemetlen lenni...
2016. febr. 2. 21:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Csak holland jöhet szóba és a klorofil miatt tolom én is! Helyretesz! :)

Hasznos ilyen formában is? De komolyan, van erről valami írás amit belinkelnél? Érdekel.

2016. febr. 4. 20:50
 22/23 anonim ***** válasza:

--gömb--

Megmondom őszintén nem ástam bele magam tudományos cikkekbe a témában, ugyhogy nem tudok konkrét linkkel szolgálni.

Igazából még 3 évvel ezelőtt botlottam bele valami buzafuvet reklámozó leírásba (ird be a kugliba hogy buzafu es kidob egy csomót de a nagy része túlzás/marketing duma ezeknek). Na és onnan meg úgy gondoltam ha a buzafu jo vitamin forrás akkor a többi fű is az. És szépen elkezdtem fogyasztani az udvaron lévő füvet. Hamar rajottem melyiket kell elkerülni. De sokáig csak néha, nem rendszeresen. Igazából kb 1 éve úgy -ahogy rendszeres, de nem túl sokat, 2 kg volt eddig a legtöbb egy nap, de sokszor csak 2-300 g. Leginkább idő és megfelelő termőterület híján.

De amúgy tényleg föl akarok menni 15 kilóra legalább (békakrokkban a prófétaság szelleme lakozik :D)

Csak ahhoz kell legalább 1000 m2 vetoterulet.

Igazából nem hiszem, hogy különleges anyagok lennének benne, viszont kétségtelen, hogy az egyik (és nekem a) legjobb ásványi anyag és vitamin forrás, de nagy mennyiségben univerzális táplálék is (bár szabad ch nem tudom mennyi van benne).

Érdekes, hogy nem minden fufelet tudok megenni, csak némelyeket. Vannak amiket egy darabig birtam aztán most már nem. A képen angolperje látható amúgy.

Azt nem tudom hogy van-e jelentős különbség a különböző fufajok mikrotapanyag-tartalmában.

2016. febr. 4. 21:46
 23/23 A kérdező kommentje:
Biztosan vanbenne valami, de az életvitelemnek teljesen át kellene fordulnia, hogy ebben gondolkodhassak. A reformkor előtt biztosan sokan üzték. Szerintem jól jött volna egy-kettő fityeszes haver mikor a közelmúltban szétdobták az állami földeket... :)
2016. febr. 5. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!