Melyik futás típus a legjobb a testépítéshez?
Figyelt kérdés
Ugye bár testépítő edzéseket végzek, amelyek után HIIT féle futást végzek. Ez így hatékony, utána néztem, teljesen jó. Fontos, hogy a cél, a Testzsírszázalék csökkentése. Ezt mivel csináljam (nem edzős napokon)? Hétfő Szerda Péntek. Heti 3 edzés, és marad 4 nap. Mit csináljak a testzsírszálék csökkentéséért? Monoton futás? Ekkor is HIIT? Vagy csak monoton, hosszú gyors séta?2016. febr. 1. 18:36
1/6 Cortez70 válasza:
Mindkettő megfelel; a hosszabb aerob edzés is vagy az intervall kardio. Utóbbi kb 20 perces. Van aki mindkettőt végzi, mert neki így jön be.
3/6 anonim válasza:
Én a HIIT-et szoktam erőltetni, de azt nem tudnám heti 4-5 nap csinálni.
Legyen mondjuk heti 2 HIIT viszonylag távol egymástól, többi monoton futás megfelelő pulzustartományban.
Lehet csak én vagyok harmat és másnál megy a full HIIT, de há' ezé' nyomom vázze'
4/6 Szabi.L válasza:
Súlyzós edzés után nehogy lenyomj egy HIIT edzést. Aerob menjen csak.
Amikor nincs súlyzós edzésed, akkor mehet kardio, HIIT, intervall, egyéb magas intenzitású edzések.
5/6 anonim válasza:
Minél intenzívebb annál jobb. De itt jön be a képbe a regenerálódás. Tehát ami nem akadályozza mondjuk a combedzéseidet. Ha ez a gyaloglás akkor a gyaloglás.
6/6 anonim válasza:
Nekem a monoton, hosszú aerob jött be diéta alatt, tömegeléskor intervall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!