Dana Jumbo (zöld) ideális párosítás, ha tavaszra szeretnék formába kerülni?
Figyelt kérdés
Több hónapja edzek, az edző szerint szedjek porokat, ha gyorsabban akarok fejlődni.
Én ezeket találtam a neten, amik gyorsan hoznak sok izmot.
Nem kell olyan sok,10-15 kg, nyár végéig.
2016. jan. 31. 17:58
1/8 anonim válasza:
Ha egész nap zabálsz meg ontod magadba a DZSÁMBÓT, akkor még az a retek Danabol se kell, meglesz 20 kiló zsír 2 hét alatt. Ja és csak fekvenyomás, néha bicepsz. Padról ne kelj fel, mert izmot vesztesz. Majd az edző önti a szádba a tökfőzeléket DZSÁMBÓVAL.
2/8 anonim válasza:
Simán jön annyi zsír, jó dagadt leszel.
3/8 anonim válasza:
Az elsőre hallgass és told szorgalmasan a Jumbot meg a gangsta edzést, homie.
4/8 anonim válasza:
10-15 kg nyár végéig? Egy év alatt esetleg... Legalábbis, ha izomból szeretnéd.
5/8 anonim válasza:
Kérdező szerintem szedj Mastodont Kreatinnal meg a Hurka Tömegnövelőt. Így dagadhatsz 1,5 hét alatt 20 kilót, így időt spórolsz meg a következő öt napra, amikor elkezded a Hardcore Szálkásító Projektet. Akkor mehet zöld tea kivonat és házipálinka, mert az alkohol dehidratál.
8/8 anonim válasza:
Már január vége van. Elkéstél. Aki nyárra akarja kigyúrni magát, az már szilveszter után egy héttel hozzákezd :D
Az edződ szerinte a danát is porrá kell törni? Rögtön orrba, hogy hamarabb hasson?
(kicsit átb*sznak, ha az edződ nem világosított fel arról, hogy nem fogsz 15 kilót hízni nyárig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!