Ideális párosítás a hal fiú és ikrek lány?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 23:30
1/11 anonim válasza:
Harmonet párhoroszkóp,nana párhoroszkóp.....
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot,már utána néztem,de én személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi:)
2010. máj. 25. 23:46
3/11 anonim válasza:
Az ikeek szereti a pezsgést, a változást, de nem szereti a hangulatingadozásokat és a konok ragaszkodást valamihez/valakihez. Ez utóbbi kettő halak jellemző. Ha a Halak tudja elengedni az Ikreket, hogy "csak" menjen, és nem számoltatja be mindenről ,akár jó kapcsolat is lehet. Bár ismerve a halakat ez nehéz dió....
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem, az ikrek szenvedni fog hamarosan.
5/11 anonim válasza:
Nem. A halak szeret otthon ülni, féltékeny, az ikrek pedig barátkozna, bulizna, pörögne. Előbb-utóbb kicsinálják egymást Ráadásul sztem a halak pasik a világelsők a megcsalásban is.
6/11 anonim válasza:
Sztem tarthattok halat tökmind1 h fiú vagy lány amért ikrek vagytok...
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Csak nem fogjuk egymást kicsinálni:S
2010. máj. 26. 14:58
8/11 anonim válasza:
én ikrek lány vagyok és az előző párom halak volt...egy darabig működött, de aztán vége lett, unatkoztam mellette, ő otthon akart ülni én meg mentem volna valamerre. Szinte megfolytott, 3évig bírtam, aztán már nem ment. Hiába nagyon szeretett, de nem passzoltunk.
9/11 A kérdező kommentje:
uhh:S
2010. máj. 26. 20:48
10/11 anonim válasza:
Elméletileg jó kapcsolat. Gyakorlatilag nagyon sok kompromisszummal jár - bár ez szerintem minden párkapcsolatra igaz.Az ikrek tényleg gyakran unatkozik, türelmetlen a számára túl nyugodt és lassú halak mellett.Viszont időnként nem árt neki, ha visszafogják!:)Az állandó pörgésben jó, ha észreveszi mennyire szereti a másik. Nehogy aztán késő legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!