Egy tehén-két fiú kombó? Elég kellemes tud lenni. Az egyik feji a tehenet, a másik meg... hmm...
2011. márc. 7. 11:19
2/15 anonim válasza:
Veszedelmes, a bika nem bírja elviselni az ikrek hülyeségeit. Tapasztalatból írom.
2011. márc. 7. 11:43
3/15 anonim válasza:
www.ezoterikus.hu oldalon választ találsz a kérdésedre.
2011. márc. 7. 11:47
4/15 anonim válasza:
A 2. nak igaza van! Nem egymáshoz valók! Az ikrek férfit nem mindenki tudja kezelni. Ahhoz rugalmasabbnak kell lenni, mint amilyen ált. a bika nők.
2011. márc. 7. 12:08
5/15 anonim válasza:
én pont fordítva vagyok: ikrek nő és bika férfi. hát a bika nagyon nyugodt, lassú, alapos, pont az ellentettem xD
nem illünk egymáshoz :'(
2011. márc. 7. 15:42
6/15 anonim válasza:
Mi több, mint 1 éve együtt vagyunk. Még sosem volt olyan igazi nagy veszekedés, szóval nagyon jól megvagyunk együtt.
2011. márc. 8. 14:40
7/15 anonim válasza:
Én Bika vagyok, a párom Ikrek pasi(de már nem sokáig), és sokszor elég nehezen viselem, hogy be nem áll a szája egész nap, és hogy mindig úton van.
Nekem olyan férfira lenne szükségem aki szenvedélyes, tud velem foglalkozni, és inkább itthon van :)
2011. márc. 8. 22:38
8/15 anonim válasza:
Le*arom hogy milyen a csillagjegy. Ha szeretitek egymást, akkor ez végképp nem számít. Mikor fogjátok már fel végre, hogy ez hülyeség? Most akkor mindenki csillagjegy alapján fog magának párt választani??? Ha én szerelembe esek, akkor az utolsó dolog, amit megkérdek tőle, hogy mi a csillagjegye...
2011. márc. 11. 10:54
9/15 Orfeus válasza:
Egyátalán nem hülyeség, csak van aki nem vallja be magának hogy ilyen... Kivételek persze léteznek, bármilyen téren, de az emberek 90%-ára jellemző.
Én se hittem el, de bika vagyok, és elolvastam mi a jellemző, minden bejött. Akkor ez véletlen? Több millió ember véletlen pont olyan ahogy le van írva?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!