Hogyan igyam meg még a 2kg fehérjét?
Összesen 3kg volt csokis ízű, de egyszerűen már nem bírom inni nagyon rossz íze van. Legutóbbi edzés után kihánytam szó szerint miután kimentem a teremből. Valamit kéne csinálni mert ez így nem jó. Egyébként oldódásra meg minőségre jó mert nem lesz hasmenésem tőle meg semmi, csak az a ku rva íze szanaszét rombol. Tesómnak aki 12 éves megkóstoltattam vele ő mindennap ezt inná nagyon ízlik neki. Én nem tudom hogy.
Valami tippet tudnátok adni hogyan oldjam meg? Kidobni nem akarom nincs sok pénzem ilyenekre ezt is alig tudtam megvenni.
Előre is köszi!
Szerintem az nem normális, hogy egy finomnak szánt dologtól annyira undorodsz, hogy kihányod.
Nekem egyszer volt egy olyan periódusom, hogy alig bírtam magamba erőltetni a kaját és végül ki is hánytam egy adagot, de akkor gyomorrontásom volt. Lehet nálad is van valami gyomor probléma. A protein is lehet, hogy romlott.
Ha mégsem, akkor próbáld több folyadékkal inni, hogy ne legyen olyan tömény az íze.
Add nekem, megiszom én helyetted, ha gondolod.
Ha nem akarod, hogy kárba vesszen, akkor erőltesd. Egy idő után majd hozzászoksz. Gyorsan lehúzod, és jónapot kívánok.
Márpedig szerintem se igya azt az ember, amitől hány... Ez az egyik oka, hogy meg sem akarom próbálni az ízesített fehérjeporokat, szinte minden édesítőszert utálok :) Hányni mondjuk nem hánynék, mert azt kb. semmitől, de különböző az emberek érzékenysége. S nem értem, miért lenne gond, hogy a hedonistábbak élvezni szeretnék a fehérjebevitelt, amikor ezt roppant könnyű megtenni, nekem sikerül minden egyes alkalommal.
Én is keverném valamivel. Ettem én már steviát is, pedig azt nagyon utálom. De el lehet nyomni az ízét annak is. Mondjuk az csak rossz, lenyeli az ember, annyi, de ha valamitől hányingert kap az ember, az necces. Erősen be kell avatkozni az ízbe, hogy becsapjuk magunkat s lelkileg és az emlékek miatt még akkor is veszélyes lehet.
Részvétem.
Nem az zavar, hogy lepontoztok 23%-ra.
Az zavar, hogy nem mondja meg senki mi volt a baj a gondolatmenetemmel.
Meglep, hogy engem most nem pontoztak le.
A tka és morgó nevű gyökérzetek csinálják, a kategória toplista második oldalán. Mínuszba van az értékelésük az értékelésért kapott pontszámuk, mert ezzel szórakoznak, hogy a hasznos válaszokat leminősítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!