Mikor lesz kockás hasam?
Figyelt kérdés
Csinálok kemény kockahas gyakorlatokat rendszeresen. Van haskerék és ilyen Ab generator kockahas gép. Tudom ez a kockahas gép a napi 5 perc nem csinál csodát de kockahasba segít? A haskerék? Mondják a diétát interneten. 15 éves vagyok 61 kg hova diétázzak így se nagyon van rajtam valami de oszt.tarsam 71 kg és kockás a hasa. Valami jó gyakorlatokat tudtok? Már évek óta csinálom. Ne hasprest mert azt csinálom szabályosan de 20 perc múlva se érzek semmit. A tükörbe látom hogy nagyjából rajzolódik hogy hol lesz a kocka. Vki valami ötlet? Érdemes folytatni a haskereket esa kockahas gépet?2016. jan. 30. 13:55
12/13 anonim válasza:
Akkor lesz kockás hasad ha izmos a hasad és elég kicsi a testzsír százalékod ahhoz hogy látszódjon.
13/13 anonim válasza:
"Az intervallum edzés helyettesít az étkezést?"
Szerintem ha elmeditálsz ezen a kérdésen, magad is választ adhatsz rá. Nem hiszem el, hogy valaki az agya rendes használatával ezt kérdezi.
A fehérjebevitel pedig alap, de az étkezés ennél sokkal, sokkal több. Ha izmosodni akarsz, kalóriatöbblet kell, ha szálkásítani, deficit, persze ez még mindig csak a jéghegy csúcsa, de felesleges erről külön ide kisregényt írni.
A dolgot komolyan vevő akármilyen hobbi testépítők is diétáznak, hol szálkásítanak, hol tömegelnek s azért néha van, hogy az ember súlyt tart, mert már nincs hova vagy 80 éves és örül, ha nem veszt izmot, csak egész lassan... De a jó étrend mindig célszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!