Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kondigépek kellenek?

Milyen kondigépek kellenek?

Figyelt kérdés

Jelenleg 17 éves vagyok, eddig fociztam, de sajnos nem látom már értelmét. 60kg vagyok és neki szeretnék állni kondizni. Itthon szeretnék, nem akarok menni konditerembe, mer ahol lakok, jelenleg nincs és a legközelebbi is 60-70km-re van, jogosítványom sajnos nincs. Arra az elhatározásra jutottam, hogy itthon szeretnék készíteni gépeket, ugyanis, hegeszteni tudok, értek is hozzá.

Milyen gépeket kellenek, amivel tudom növelni az izmomat stb? Tehát hogy ne legyek vézna gyerek

2016. jan. 29. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
még sehol, nem is tom milyen cuccok kellenek, meg mekkora zárt szelvényből csináljam . Tavaszi szünetbe elkészítem szerintem, csak eszközök kellenének hogy mikkel lehet normálisan fejlődni
2016. márc. 12. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Leírták már de leírom megint:

-fekvenyomó pad

-kétkezes, 20 kilós rúd

-súlytárcsák

-esetleg erőkeret

2016. márc. 12. 20:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Ezzel mindent tudok dolgozni?
2016. márc. 12. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. márc. 12. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!