Ti tömegelés alatt mennyire szoktatok elzsírosodni?
Figyelt kérdés
Én személy szereint figyelek arra hogy az elzsírosodást a lehető leg alacsonyabb szintre vigyem, de sajnos a derekamon így meg meglátszik... :/
Előre is köszönöm a válaszokat!
20F
2016. jan. 28. 19:27
1/12 anonim válasza:
Régebben, amikor tömegeltem, akkor én is nagyon elzsírosodtam.
Utána a szálkásítás is nehezen ment.
Ezért évek óta nem is ciklizálom így magamat, nagyon kicsit vagyok kalóriapluszban, amit nem nevezek tömegelésnek, évente 2-3-4 kg jön föl.
2/12 anonim válasza:
Régen én is jobban bezsírosodtam, de manapság kevesebb ideig tömegelek, és inkább minőségibben.
3/12 Cortez70 válasza:
Nem nagyon. 15% zsír fölé nem megyek. Meg nincs is nekem már nagy tömegelés.
4/12 anonim válasza:
eléggé a hasamon meg a derekamon
5/12 A kérdező kommentje:
hát az a helyzet hogy én olyan 7
2016. jan. 28. 19:53
6/12 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy én olyan 70kg körül mozogtam amikor nekiálltam tömegelni (kb 3 hónapja) , most olyan 80kg-nál vagyok, napi 5-6 étkezésem van, azt tervezem hogy még márciusig felmegyek amennyire csak tudok (szerintem olyan 85-86-nál megáll) és onnan szálkásítok lefele.
2016. jan. 28. 19:56
7/12 anonim válasza:
16% kb. Nekem a hasamra meg a derekamra rakódik a 80%-a. De nem eszek túl tisztán, a rendes kaja mellé sok szemét is becsúszik (péksütemények, csokik meg ilyenek)
8/12 A kérdező kommentje:
Jah csessze meg nálam sem a legtisztábban történik... :/
2016. jan. 28. 20:04
9/12 anonim válasza:
--gömb--
Én is igyekszem korlátozni, már csak azért is, mert ha hizok, a hasüregbe megy a felesleg mind. Tehát szálkás maradok, kockás marad a hasam, csak kidomborodó, és ez zavar is, meg ha a hasizom feszül, akkor nyomja a belső szerveket.
10/12 anonim válasza:
Forver bulking. Én sem ciklizálok már. Most a melóm mellet nem is tudnék akkora tömeget fölpakolni amit érdemes lenne pucolgatnom. Most pár év alatt felépítem szépen lassan aztan ráérek majd egyszer lepucolni ha már azt látom, hogy komolyan van mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!