Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha leginkább csak házi kosztho...

Ha leginkább csak házi koszthoz jutok hozzá az nagy baj?

Figyelt kérdés

úgy értem nem tudok mindennap csirkét meg rizst enni.

Van hogy túrógombóc van vagy rántotta vagy egyéb kaja, igyekszek figyelni arra, hogy legyen elég fehérje szénhidrát minden kajáláskor. napi 6 étkezés megvan

2016. jan. 24. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre most milyen választ vársz? Nem tudjuk a céljaid, az adottságaid, azt, hogy ez a házikoszz mikor mit fog takarni, fogalmunk nincs a makróidról még csak kb.-ra sem. Erre így nem lehet normális választ adni, csak azt, hogy nekem nem baj.
2016. jan. 24. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, magánügy, az hogy meddig fejlődsz nem megállapítható, mivel nincs pontos adat rólad, lassabb lesz és hamarabb megáll a fejlődés az biztos.
2016. jan. 24. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz rajta változtatni, akkor nem mindegy mit mondunk?

Attól függ milyen a házikoszt, érted...

Van akinél káposztaleves egész álló nap, másnál fél kg hús rizzsel.

2016. jan. 24. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
de a csirke és a rizs is házikoszt, én legalábbis otthon csinálom.
2016. jan. 24. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a makrók rendben vannak és a minőséggel sincs gond, akkor jó az étrend, ennyi. Hogy kinek mi a megfelelő minőség, az más kérdés, nekem a házikosztban nincs pl. cukor (normál cukor egyáltalán nem, egyszerű cukor is extrém kevés), mert azt nem tartom jónak.

Ahogy írták, a csirkerizs is házikoszt, de a rántotta ugyanúgy jó kis állati fehérje, ráadásul igen tápanyagdús. Bolti csirkét nem ennék, házi tojást bármikor. De nekem mindenféle szempontjaim vannak, éppenséggel fejlődni még ipari hulladék hússal is lehet.

A rendes házi koszttal nincs baj.

2016. jan. 24. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!