hogy a fenébe tudsz 40percig egyhelyben futni?? :D :D
másik dolog ,ha már elcseszel 40percet egyhelyben tiporgással miért nem mész inkább ki futni?
Én se mennék ki futni most, az a helyzet. Mondjuk én nem bírom egyik fajta futást se, így hagyom az egészet :D Gyalogolni is lehet a szobában, erre van a power walking, bár én inkább zenére járok körbekörbe. Hogy mire jó, nem tudom, de poén és a semminél jobb.
Múljon el ez a ködös-jeges-olvadozós idő (beázik a cipőm és látni is akarok) és megyek túrázni, az jó dolog. Meg biciklizni, az már szerintem mindenkinek megfelel aerobnak...
Ha pulzustartomány megfelelő, akkor jó, de szerintem nem az. Nekem a gyaloglás a tuti, főleg dombon. Az előző lakhelyemen ki tudtam sakkozni olyan útvonalat, hogy egy órán keresztül dombnak mentem, csak a közepén volt egy rohadt meredek lejtő, ahol lekocogtam. Egy kis edzettség után vízszintesen már nehéz volt rendesen megemelni a pulzust, a kocogás pedig még mindig sok volt.
A hideg ellen én úgy védekezek, hogy elkezdtem késő ősszel tömegelni, így most nincs aerob. :) Ahogy jön a jó idő, indul a szálkásítás ezerrel. De tavaly télen, a legszarabb időben is mentem gyalogolni. Felöltöztem rendesen, 1-2 km után már úgyis bemelegszik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!